2777
2789
الهی بمیرم خیلیی ناراحت شدم از مامانم اینارو هم نریختن هنو چند روز دیگه عیده

اوناهم ملی حفاری ان؟ به خدا خسته شدیم نمیشه هم به بچه بگیم پول نیس چقدر باید تحمل کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به ماهم نه حقوق دادن نه عیدی  کلاً هیچ  میگن بودجه نداریم😑😑😑

بیخیااال🤗

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
به ماهم نه حقوق دادن نه عیدی  کلاً هیچ  میگن بودجه نداریم😑😑😑 بیخیااال🤗

به رسمی ها میدن ما پیمانی ها بدبختیم. به خدا من کل حقوق وعیدیو باید قسط بدم مردم منتظر گولشونن چقدر بهشون بگم هنوز نریختن برامون

هر چند اعصابتون خرده اما از شرکتشون چه خبر .حقیقت من سهام دارم می‌خوام ببینم کی رشد می‌کنه .انشالله ...

نمیدونم والا شوهرمن داخلی نیس 14 روزه اس. بیشتر بیابونن. ولی هر موقع زنگ میزنه میگه شرکت پول نداره پاداش ندادن حقوق ها کمترشدن اصلا اوضاع اوکی نیس 

به رسمی ها میدن ما پیمانی ها بدبختیم. به خدا من کل حقوق وعیدیو باید قسط بدم مردم منتظر گولشونن چقدر ...

فکر میکنم الان خیلیها تو این شرایطن،  حقوق عیدی مارو میگن شای بعد از ساله جدید بدیم شاید 

الان همش از جیب داریم میخوریم  از پس اندازه من  ، دیگه حتی قصه خوردن واسه شرایطمون فایده نداره 

مملکت نابود شه ایشالله درست میشه همه چی    

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
نمیدونم والا شوهرمن داخلی نیس 14 روزه اس. بیشتر بیابونن. ولی هر موقع زنگ میزنه میگه شرکت پول نداره پ ...

نه اینطوری نیست .شرکت پتانسیل  داریه .ولی نمی‌دونم چرا اینطوری میکنن فعلا که دو روز خوب داره رشد می‌کنه.بازم ممنون

در دایره قسمت     ما نقطه پر گاریم
فکر میکنم الان خیلیها تو این شرایطن،  حقوق عیدی مارو میگن شای بعد از ساله جدید بدیم شاید  ...

مانداریم ازجیب بخوریم این چندماه همه ی پس اندارو داراییمون خرج درمان من شد