2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از كجا ميشناسيدش؟؟ زمان دانشجويي من ايشون رزيدنت بود  چون رتبه برد اورد سريع استاد شد

هیچی اومدم بیمارستان دستگاه برا ایشون نوبت داد ، پرسیدم گفتن بیماراش بیشتره همینطور قدیمیتره

بعد ايشون روانشناس نيست عزيزم روانپزشكه!

ای بابا من روانشناس میخواستم پس حیف شد الکی ۸۰ تومنم دادم.

به نظرت مشکلات اظطرابی و افسردگیو میتونه حل کنه بدون دارو؟

ای بابا من روانشناس میخواستم پس حیف شد الکی ۸۰ تومنم دادم. به نظرت مشکلات اظطرابی و افسردگیو میتونه ...

اگه واقعا معياراي اصلي افسردگي رو داشته باشي هيچ كس نميتونه بدون دارو خوبت كنه 

چون افسردگي به بخشيش ناشي از كمبود هورمون سروتونين هست كه با دارو بايد اون كمبود جبران بشه 

هيچكس با حرف خالي و فكر مثبت و اينها نميتونه باعث ترسح سروتونين تو بدن شما بشه 

دکتر روانکاو عباس شادمهانی ۱۲۰ تومنه، تو مطب میخواستم وقت بگیرم گفتن انتهای هفته میشه دیگه دیر میشد ...

روانپزشكا هم اكثرا روانكاوي ميخونن 

ولي همونطور كه بهت گفتم با حرف خالي نميشه افسردگي رو دركان كرد

قسمت اصلي درمان افسردگي جبران كمبود هورمون سروتونين با دارو هست

اگه واقعا معياراي اصلي افسردگي رو داشته باشي هيچ كس نميتونه بدون دارو خوبت كنه  چون افسردگي به ...

اره اینکه درسته شما میگین

ولی اگه توانایی حل کردن یکسری گره های روانی در. گذشته رو نداشته باشه

فقط دارو خوب نیست ، مثلا فوبیا با هیپنوتیزم یا متد tdcs و امثال اينا درست ميشه

شما دانشجويي اين رشته بوديد؟