2777
2789

سلام بچه ها،من تصمیم گرفتم بعد از عید ای وی اف کنم و ب امید خدا مادر بشم،امروز روز دوم پریودیمه ،اونایی ک مث من قراره بعد از عید ای وی اف کنن میشه راهنمایی کنین ک الان باید چ کارایی انجام بدم یا انجام ندم ؟؟؟؟ب امید مامان شدن همه ی منتظرا توی سال جدید 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

ان شاالله تا اون موقع خودت طبیعی باردار میشی....

اولین گام... تا اون موقع بیخیال عالم باش..........بهت قول میدم استرس نداشته باشی طبیعی بارداری...

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

[QUOTE=84765557]ان شاالله تا اون موقع خودت طبیعی باردار میشی.... اولین گام... تا اون موقع بیخیال عالم باش.......... ...[/QUOTE

ممنون عزیزم ولی من هر لحظه ب فکر بچه دار شدن هستم نمیدونم  اینم استرس محسوب میشه یا ن نمیتونم اصلا فک نکنم ،،ولی میخوام سعی خودمو کنم  ک بیخیالتر از قبل بشم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد چندماه تازه دکتر اجازه ای وی اف داده قبلا خیلی پیگیر بودم که سال جدید انجام بشه  ولی تصمیمم عوض شده میخوام خودم بچه دار بشم طبیعی ان شاءالله 

ان شاءالله شما طبیعی باردار بشی 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
[QUOTE=84765557]ان شاالله تا اون موقع خودت طبیعی باردار میشی.... اولین گام... تا اون موقع بیخیال عال ...

بله عزیزم اینم استرسه ...‌منم نازایی داشتم دو سال هر لحظه ب فکر بچه بودم چقد گریه کردم ولی بعد یه مدت فقط سپرذم  ب خدا ...

شما ک بعد عید آی وی اف میکنی پس الان بیخیال باش ....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
من بعد چندماه تازه دکتر اجازه ای وی اف داده قبلا خیلی پیگیر بودم که سال جدید انجام بشه  ولی تصم ...

مشکلت چیه عزیزم؟!

من بعد چندماه تازه دکتر اجازه ای وی اف داده قبلا خیلی پیگیر بودم که سال جدید انجام بشه  ولی تصم ...

ایشالله ک طبیعی بچه دار بشی، من چون ذخیره تخمدونم پایینه وقت زیادی ندارم ک منتظر طبیعی باشم 

بله عزیزم اینم استرسه ...‌منم نازایی داشتم دو سال هر لحظه ب فکر بچه بودم چقد گریه کردم ولی بعد یه مد ...

سعی میکنم بیخیال شم ایشالله خدا کمک همه منتظرا کنه ک بد دردیه انتظار

سعی میکنم بیخیال شم ایشالله خدا کمک همه منتظرا کنه ک بد دردیه انتظار

شک نکن مادر میشی ...چرا آی وی اف میکنی؟!

ایشالله ک طبیعی بچه دار بشی، من چون ذخیره تخمدونم پایینه وقت زیادی ندارم ک منتظر طبیعی باشم 

ان شاءالله عزیزم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
شک نکن مادر میشی ...چرا آی وی اف میکنی؟!

من ذخیرم پایینه 1 سال و 2 ماهم هس منتظرم دکتر گفت برا ای وی اف انجام میدم بعد جنینارو فریز میکنم و انتقال نمیدم ،بعدش ی مدت دارو تقویتی میدم بخور ک طبیعی اگه شد باردار شی اگرم نشد ک خیالمون راحته ازت تخمک گرفتیم و جنین ذخیره داری و انتقال میدیم 

مشکلت چیه عزیزم؟!

عزیزم اول بهم نخندید که چقدر سرخوشم منتظرم طبیعی باردار بشم امیدم  به خداست

من اندومتریوز دارم 

ذخیره ام ۱%

لوله فالوپ راستم کامل کیپ شده لوله چپ هم یه ذره ناخوش احواله