2777
2789

با احترام به همه ولی خیلی حس بدی دارم به خانومایی که سیگار میکشن

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام مهم نیست یکی از بهترین دوستام سیگار میکشه با این که ارزو دارم ترک کنه هنوز دوست عزیزمه سیگار اخلاقشو. تغییر نمیده فقط روی ریه اثر داره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بله ناخواسته نظرم تغییر میکنه راجع بهش.

سیگار برای خانم به خودی خود بد نیست منتها چون همیشه تعداد خانمهای سیگاری کم بوده واسه همین هیچوقت جا نیوفتاده

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

من سیگار می‌کشم شوهرم سیگاری نیست هیچ وقت درک نکردم این دید بدی که به خانوم های سیگاری هست رو

یه خانوم سیگاری مثل یه اقای سیگاریه چه فرقی باهم دارن؟؟؟

من سیگار کشیدن رو تایید نمی کنم و دوس دارم ترک کنم ولی خیلی ماراحت میشم میبینم بقیه این قدر بد نگاه میکنن به خانوم سیگاری

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

به خودشون مربوطه و به من ربطی نداره که بخوام تغییر نظر بدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام 

من عقیده ی قوی و محکمی راجع به این دارم که سیگار برای انسان مضره و هر جا بخوان بگن برای خانوم زشت تره ناراحت میشم که تبعیض جنسیتی قائل میشن 

اگه مضره برای همه مضره

تو کشور ما دست خانوم ببینن هی نشونش میدن به هم متاسفانه 

درضمن معتقدم که سیگار برای سلامتی مضره نه از نظر اخلاقی

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...