2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به سیگار کشیدن خانوما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 45 پست
یکی از فامتزی هام اینه یه بارسیگاربکشم😃😃😄

من یه بار کشیدم اصلا حس خاصی نداشتم همه میگفتن وقتی بکشی اروم میشه ولی من هیچی نشد فقط گلوم میسوخت 

یه بارم مشروب خوردم اندازه یه قاشق وامونده مزه استون یا همون لاک پاک کن میداد موندم ملت چه جوری میخورن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامتزی هام اینه یه بارسیگاربکشم😃😃😄

این فانتزی من و دو تا از دوستامم بود یه روز رفتیم سه تایی خریدیم کشیدیم 😂😂😂😂😂😂😂 من گاهی میکشم اونم تنها باشم .یکیشون کلا سیگاری شد . یکیشونم اسم سیگار میاد سرفه میکنه . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

منم هر از گاهی می کشم قلیونم همینطور ولی نظرم نسبت به کسی عوض نمیشه معمولا با یه سیگار 

چه بسا خانوما یا اقایونی که ظاهرشون خیلی پسندیده هست اما خونه خراب کن هستن ، از اینا باید ترسید نه از کسی که از فشار روحی به این چیزا رو میاره یا از روی عادت 

من یه بار کشیدم اصلا حس خاصی نداشتم همه میگفتن وقتی بکشی اروم میشه ولی من هیچی نشد فقط گلوم میسوخت&n ...

منم یه بار محض کنجکاوی یه شات خوردم فقط معدم داغ شد و کلا خوشم نیومد از مزش . از مست شدن که متتفرم

و خدایی که به شدت کافیست ... 
این فانتزی من و دو تا از دوستامم بود یه روز رفتیم سه تایی خریدیم کشیدیم 😂😂😂😂😂😂😂 من گاهی میکشم ...

وااای من یادمه دختر عموم ته سیگارای عموم و میبرد تو حموم روشن میکرد مثلا سیگار میکشید🤣🤣🤣🤣

بله چه فرقی میکنه؟ 😐

حب اکثرا به خانوما همچین دیدی دارن فقط

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

من کلا از سیگار و بوش خوشم نمیاد. حالا چ مرد بکشه چ زن. البته تو زندگی من نباشه به من ربطی نداره اما خانواده پ دوست ندارم بکشن و نمیکشن

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
من یه بار کشیدم اصلا حس خاصی نداشتم همه میگفتن وقتی بکشی اروم میشه ولی من هیچی نشد فقط گلوم میسوخت&n ...

وای مشروب رو راست میگی😂😂🤦‍♂️منم هیچ وقت درک نکردمممممم چرا ازش خوشسون میاد

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2