2777
2789
عنوان

هیچ وقت به شوهراتون اعتماد نکنید

1765 بازدید | 88 پست

دوستای گلم به شوهراتون اعتماد نکنید 

آزاد نزاریدشون 

حواستون بهشون باشه 

نگید شوهر من اصلا قید و بند این داستانا نیست 

اعتماد به مرد یعنی حماقت 

الان جامعه پره از زنها و رفیقای بی سر و صاحاب و همه دنبال خوشی های کاذب هستن .

فکر نکنید شوهرتون امام زادست 

اگر شوهراتونم خوب باشن زنها الان خوب نیستن و مثل شیطون می مونن و با چهارتا ادا و قربون صدقه مردارو میکشن سمت خودشون و زندگی آدمو خراب میکنن نمیگم اینارو که فکرای خراب کنید و وسواسی بگیرید فقط اعتماد نکنید همین.

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول ندارم

اعتماد پایه اصلی زندگی هست...اگر قرار باشه همه عمر نگران و در حال تجسس و کنترل همدیگه باشیم..رسما تو جهنم زندگی کردیم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

همه اینطور نیستن ک

شما میتونی تا آخر عمرت 

ب جای محبت و عشق ورزی ب همسرت

ک آگاهانه دوستت داشته باشه

میتونی کارآگاه بازی در بیاری و جیگر همه و خودتو خون کنی

لطفا این افکار و پخشش نکن

با تشکر 

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم

اقا ديگه منم در مورد شوهرم همين فكرارو  ميكنم ك خيلي پاكه اصلا أهل اين چيزا نيس الان دچار دوگانگي شخصيتم كردي 

از نوشتن ٦٦٦ جلويه اسمم منظوره خاصي ندارم همونجوري عدده ٦ رو دوست دارم 😁

تو بگو من چیکار کنم یکی بیاد این شوهر و ببره دیگه نبینمش😒

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

مردی که با ۴ تا ادا قراره بره بذار بره، نگه داشتنش حماقته 

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

شما روانشناسی 

هیچ وقت نظرات غیر کارشناسانه خودتون‌رو برا دیگران نسخه نپیچید 

طرز فکرتون غلطه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من شوهرم راننده ی اتوبوسه و الان 10 تا دختر تکواندو کار برده شهر دیگه واسه مسابقات اصلا دوست نداشتم اینارو ببره نظر شما چیه؟ با اینکه همسرم عاشقمه و زندگیمونو دوست داره ولی من حساسم بنظر شما چیکار کنم؟

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

موافقم اعتماد درکنار اینکه محتاط باشی ومراقب

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

برو بابا.حالا خودت مشکل داری .داری عقاید پوچت رو به زنای دیگه تزریق میکنی که چی بشه.خدا از اینجور ادما که دل بقیه رو خالی میکنن و شک میندازن نمیگذره البته اینو برای ادمای ضعبفی که گول میخورن گفتم.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست