2777
2789

سلام خانماایشالله همیشه شادوسلامت باشین.چن وقته دیگه انگارنمیتونم دعاکنم واس خودم.خیلی خستم.خودمم نمیدونم ازخداچی میخوام خیلی سردرگمم حوصله هیچکس وندارم.ی موقع هایی میگم درست میشه دائمایکسان نباشدحال دوران غم نخور.ی موقع هاییم میگم اصلانمیخوام چیزی درست شه کاش بمیرم راحت شم.تکلیفم باخودم مشخص نیست.عقده خیلی چیزاتودلمه وهمیشه اذیتم میکنه .مادرم هیچوقت سنگ صبورم نبودهیچوقت نتونستم ونمیتونم حرفاموبهش بگم.خیلی تنهام نمیدونم واقعاچ دعایی بکنم واس خودم میشه برام امشب دعاکنین .برای عاقبت بخیریم؟براتون صلوات میفرستم🌷🌷🌷🌷🌷

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

انگارحال منوگفتی😞همه میگن امشب شب آرزوهاست وفلان،ولی من حتی حس ندارم دستاموبالاببرم

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگارحال منوگفتی😞همه میگن امشب شب آرزوهاست وفلان،ولی من حتی حس ندارم دستاموبالاببرم

برات صلوات میفرستم.ایشاالله هیچوقت توزندگی ناامیدوسردرگم نباشی

دقیقا احساسای من و داری.من برات ارزو میکنم اول خدا محکم بغلت کنه،بعدشم به ارامشه ۷اصی برسی،ذهنت از ا ...

ممنونم عزیزم.برات صلوات فرستادم 😔ایشاالله توهم همیشه شادوراضی باشی🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ان شاءالله حال دلت خوب بشه

حال بدت شاید بخاطر سردرگمی خودت هست بخاطر گم کردن هدفات و ندونستن اینکه چی میخوای .

فکر کن و اهدافت رو روی کاغذ بنویس  تا ذهنت ازین سردرگمی دربیاد

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤❤ان شاالله ب خواسته هات برسی وبچه های صحیح وسالم خدابهت بده🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد ان شاءالله حال دلت خوب بشه حال بدت شاید بخاطر سردرگمی خودت هست بخاطر ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹کارم ازنوشتن گذشته.حوصله ندارم. ممنون ازدعای خوبت❤همیشه شادوسلامت باشی

فدات شم خواهش میکنم نوشتن خیلی کمک میکنه بهت امتحانش کن❤😘

قربونت🌼باشه گلم هروقت تونستم انجام میدم❤