2777
2789
عنوان

هر كي ميخواد لاغر شه بياد💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 70 پست
اره عزيزم 💋

عزيزم اهل كجايي و ساكن كجا؟ جن سالته؟ مجردي يا متاهل؟ من اسمم سميه است.  متاهلم و يه بسر سه ساله به اسم آريا دارم. اهل مراغه ام و تركم.  ولي ساكن تهرانم. 

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اهل كجايي و ساكن كجا؟ جن سالته؟ مجردي يا متاهل؟ من اسمم سميه است.  متاهلم و يه بسر سه سال ...

من اسمم مهسا هست ١٦ سالمه مجردم دانش اموزم لاهيجان به دنيا اومدم ولي لنگرود زندگي ميكنم

عزيزم اهل كجايي و ساكن كجا؟ جن سالته؟ مجردي يا متاهل؟ من اسمم سميه است.  متاهلم و يه بسر سه سال ...

اها اسمش اريا ست 💕💕💕

پسر عمه من يكسال از پسرشما بزرگ تره اونم اسمش اريا هست😘

اسم مامان همين پسرعمه م اسمش ارياست اسم مامانش يعني عمه ي من سميه ست😘😘😘😘

ببخشيد يكم دير شد اينم برنامه ي فردا👇🏻👇🏻

با روز سوم رژیم لاغری ۲۱ روزه در خدمت شما هستیم، امیدوارم که تا به اینجای برنامه خوب پیش رفته باشین و تونسته باشین به اشتهای کاذبتون غلبه کنید. ما سعی کردیم در مدت این ۲۱ روز یکسری رژیم هایی با کالری ۱۴۰۰-۱۲۰۰ در اختیارتون قرار بدیم که در صورت تمایل شما کاربران گرامی این روند رژیم های لاغری را ادامه خواهیم داد و سعی و تلاش ما بر این است که الگوهای غذایی صحیح را با شما در میان بگذاریم.

رسانه دکتر سلامت خانواده

پیشنهاد می کنیم که مصرف غذای های فست فود را در این بیست و یک روز به کلی کنار بگذارید

مضرات استفاده از Fast Food:

چاقی
افزایش چربی های مضر خون
پوسیدگی دندان ها در اثر مصرف زیاد نوشابه
کمبود مواد مغذی
فشار خون در اثر وجود نمک فراوان در این نوع غذاها
پرخوری
کم رنگ شدن نقش غذاهای سنتی
نمونه برنامه غذایی روز سوم

صبحانه (۸ صبح):
۱ لیوان شیر کم چرب + ۳ عدد بیسکویت ساقه طلایی + ژله رژیمی ۲ ق غ

میان وعده صبح (۱۰ و ۱۲ صبح):
۱ عدد سیب + ۱ عدد لیمو شیرین + ۱۰ عدد بادام خام + چای سبز همراه با به لیمو ۱ فنجان + هویج رنده شده آزادانه مصرف شود.

درباره بادام بیشتر بدانید:

بادام کلسترول بد خون را کاهش داده و از بروز بیماری های قلبی ـ عروقی جلوگیری می کند. از شکل گیری سنگ صفرا جلوگیری می کند. پروتئین موجود در ۱/۴ فنجان بادام، از پروتئین ۱ عدد تخم مرغ متوسط بیشتر است. همچنین به دلیل انرژی زا بودن، بادام گزینه خوبی در میان وعده می باشد.

ناهار (۲ ظهر):
برای یادآوری گفته می شود که نیم ساعت قبل ناهار سالاد بدون سس مایونز مصرف کنید به جای سس از سرکه بالزامیک و ۱ ق غ روغن زیتون استفاده کنید.

عدس پلو (عدس پخته + برنج آبکش + گوشت چرخ کرده) مجموعا ۸ قاشق غذاخوری سرخالی + سالاد شیرازی به همراه آبلیمو و روغن زیتون ۱ کاسه متوسط + دوغ بعد اتمام غذا ۱.۵ لیوان

عصرانه (۴و ۶ عصر):
۱ عدد پرتقال + ۲ عدد نارنگی + ۵ عدد مویز + چای سبز + کاهو و کرفس آزاد مصرف شود

شام (۷ شب) :
بامجان کبابی ۳ عدد متوسط + ماست کم چرب ۱ لیوان + خیار ۲ عدد + پودر نعناع و گل خشک

قبل خواب:
۱ لیوان شیر + ۱ قاشق مربا خوری عسل

سلام شب همگيتون بخير ببخشيد دير گزاشته م مهموني بودم جاتون خالي بود😘

بازدید ها : 4.47K
رژیم لاغری ۲۱ روزه لاغرشو به چهارمین روز خود رسیده و امیدوارم که همچنان با این برنامه همراه باشید. اکثر افراد در روز چهارم تغییراتی را در سایز خود احساس می کنند. اگر شما هم این احساس را دارید به شما تبریک میگیم فرایند چربی سوزی در شما آغاز شده. امیدوارم که این خبر باعث افزایش انگیزه شما شود. نکته ی دیگر که نشان می دهد شما در حال چربی سوزی هستید، بوی بد دهان است. برای حل این مشکل بهترین کار استفاده از سبزیجات مخصوصا جعفری است. البته اگر هنوز به مرحله ی چربی سوزی نرسیدید ناامید نشید. بهتره به دنبال علت بگردید و به خودتان یادآوری کنید که اول مسیر هستیم.

رسانه دکتر سلامت خانواده

نمونه رژیم غذایی روز چهارم:

ناشتا:
۲ لیوان آب ولرم + ۲ ق غ سرکه سیب در هر لیوان

صبحانه (۸ صبح):
عدسی پخته ۱ لیوان + روغن زیتون ۱ ق م + آبلیمو ۱ ق غ + نصف لیوان آب پرتقال طبیعی

میان وعده (۱۰و ۱۲):
انبه ۱ عدد + چای سبز ۱ لیوان + کرفس و هویج رنده شده آزادانه مصرف شود.

ناهار (۲ ظهر):
برای یادآوری گفته می شود که نیم ساعت قبل ناهار سالاد بدون سس مایونز مصرف کنید به جای سس از سرکه بالزامیک و ۱ ق غ روغن زیتون استفاده کنید.

نان جو سبوس دار + سیب زمینی آبپز ۱ عدد متوسط + تخم مرغ آبپز ۱ عدد + نعناع خشک ۱ ق چ + دوغ ۱ لیوان + هویچ آبپز ۲ عدد

میان وعده (۴ و ۶ عصر):
سیب ۱ عدد + بادام خام ۱۰ عدد + پرتقال ۱ عدد + مویز ۵ عدد

شام(۸-۷ شب):
گوشت قرمز ۱ قوطی کبریت + کدو بخاپز ۲ عدد + کلم بروکلی بخارپز ۶۰ گرم +ماست کم چرب ۱ لیوان + خیار رنده شده در ماست ۲ عدد

قبل خواب (۱۰ شب):
نصف لیوان شیر کم چرب + ۱ عدد خرما

از امروز هر صبح ناشتا ۱۰ دقیقه طناب زنی شروع کنید (در ست های ۳۰ تایی)