2777
2789

باعزص سلام خسته نباشيد دوست جووونياا

ااگر ميخوايم وزن كم كنيد اگر ديگه اعتماد به نفس نداريد بيايد از امشب يك رژيم ٢١ روزه فوق العاده رژيم عالي وزن كم كنيد من هرشب سرساعت ١٢شب برنامه ي غذاي فردا رو ميزارم با چشاي خودم ديدم وزن كم كردن

اگر يكم اعتماده نفس داريد همراه من باشيد 

تا روز ٢١روز ديگه بعد وزن ميكنيم اعلام ميكنيم كه چقدر وزن كم كرديم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

مطمن باشي.د اگر با همكاري كنيد تاپيك خوبي ميشه اگر مائليد بنويسيد قبول است❤️❤️❤️

مطمن باشيد پشيمون نميشدي ولي اگر ميخوايد نتيجه ي درستي بگيريم پس حتما بايد مو به مو به نكته هاشون گوش كنيم😘😍❤️💕❤️❤️❤️❤️💕💕😎😎

من نكته هاشو مينويسم

اول اينكه هرساعتي براي صبحانه ها ونهار و...تعيين ميكنه بايد گوش كنيم

در كنار اين برنامه حتما حتما بايد ورزش كنيم حتما ٣٠دقيقه در روز ورزش هوازي و٣٠ دقيقه پياده روي كنيم

سه ساعت در روز يا كمتر با روغن زيتون شكم رو مالش بديم و شكم رو به داخل ببريم

حتما واسه عید میخواین لاغر شین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه ی غذایی خیلی شخصی هست، نمیشه برای همه یک نسخه پیچید

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
عزيزم اين برنامه از دكتر تغذيه مجوز گرفته و تأييد شده وخيلي هم طرفدار داشته

ربطی نداره، برنامه غذایی برای هرکس منحصر به فرد هست، نمیشه برای همه تعمیم داد.

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
ربطی نداره، برنامه غذایی برای هرکس منحصر به فرد هست، نمیشه برای همه تعمیم داد.

عزيزم اگر نميخوايين لطفا بريد بيرون من كسي رو اجبار نكردم لطفا اين تاپيك رو با حرفاي بيهوده پر نكنيد اينجا فقط درباره ي برنامه غذائي ولاغر شدن هست

ممنون