2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتووووون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داری؟ قبل ازاینکه بچه داربشیم فحش نمیداد میدونست تحمل ندارم جدامیشم ولی بعداززایمانم اون روی دیگ ...

آخ دقیقا مثل شوهر من از وجود بچه سوء استفاده میکنند و به ما زنها بی احترامی به قرآن داغ بچه دوم رو ب دلش می گذارم هیچ وقت بچه دوم نمیارم

مگه میشه؟!!! خونه‌س یا چاله میدون؟!!! البته ببخشیدا، من بودم یه روزم تحمل نمیکردم یه بار دعوای ما خیلی بالا گرفت شوهرم یه حرفی به مادرم زد که یک دهمه این حرفایی که شما گفتی هم نبود جلوی چشام سیاه شد و کنترلمو از دست دادمو زدم تو گوشش ، بیچاره خشکش زد البته بعدا پشیمون شدم و منظورم این نیست بقیه هم اینکارو کنن ولی من نمیتونم تحمل کنم کسی درمورد مادرم اینطوری حرف بزنه

قبلا ازش خیانت میدیدم چندسال پیش سریع میگفت اشتباه میکنی و رفع و رجوع میکرد و کات میکرد 

بعد یه مدت بازم گفت اشتباه میکنی و منت کشی و کلی قسم اما دیگه کات نکرد 

یه مدت بعد پررو شد دید من گاهی نمیخورم تو روم ایستاد کتکم هم زد گفت تهمت میزنی الان جدیدا  پیامارو نشونم میده میگه بیا ببین مگه چیه

قبلا ازش خیانت میدیدم چندسال پیش سریع میگفت اشتباه میکنی و رفع و رجوع میکرد و کات میکرد  بعد ی ...

استاتر همسرت خیلی بی حیاست 

عزیزم نمیتونی جدا بشی؟؟؟؟

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

من به هیچکس اینو نگفتم ولی خب اینجا که کسی منو نمیشناسه

چند بار توی دعوا بدترییییین فحشارو شنیدم و هنگ کردم. بعدم به روش نیاوردم. ولی گریه م تا دو روز بند نمیومد و خودش فهمید از چی سوختم. اولا توضیح میداد که از دهنم در میره و اینا یه اصطلاحه وگرنه من با مامان بابات چیکار دارم و دعواس و به دل نگیر. 

ولی باز تکرار میشه. کثافت. یه شهر سر مامان بابای من قسم میخورن 

حتماااا یه روزی داغی به دلش میذارم که....

یه بار ام جوری قاطی کردم که هرچی فحش شنیده بودم نثار مامان پیرش و باباش که فوت شده کردم قشننننگ مچاله شد خیلی خیلی خیلی ناراحت شد وسط دعوا نشست زمین گفت نمیبخشمت. هرچند خودم صدتا خیرات برای پدرش که اصلا ندیدمش دادم و طلب بخشش کردم. فقط میخواستم بهش بفهمونم ولی خب ادب نشد

آخ دقیقا مثل شوهر من از وجود بچه سوء استفاده میکنند و به ما زنها بی احترامی به قرآن داغ بچه دوم رو ب ...

منم دومی نمیخواستم اماناخواسته باردارشدم که سعی کردم سقط بشه اماخدا خواست باشه دومی دختره به شوهرم میگم یکی دوسال دیگه روت میشه جلودخترت ازاین فحشابدی.

یاخدااااااا...مطمئنی باتو اینجوره؟؟بعضیا هیتن که فحش ناموسی مثل نقل و نباته براشون

مثل نقل و نبات هست براش 

مثلا با رفیقاشم که میحرفه میگه مادرتو فلان کردم و اینا

کسی که میگه باید تحمل شنیدن داشته باشه منم بعداز سالها فحش مادر داد فحش مادرش دادم درسته کتک خوردم اما دلم ارومت که مثل سری های قبل بی دلیل کتک نخوردم و حرفمو زدم حداقللللل

ما یه بار داشتیم جدا میشدیم دقیقه نود دم طلاق آشتی کردیم. توی قهر پیغام پسغام میداد که کتی به مامانمم فحش داده

مامان بابای من خیلی تعجب کردن گفتن تو که فحش تا حللا از دهنت درنیومده. لابد اونم به ما فحش داده که تو عصبانی شدی. گفتم‌ نههه. به خدا نه

وای با این تاپیک حالمو گرفتین باز اشکام شروع شد