2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتووووون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 52 پست

من چند سال سکوت کردم تحمل کردم ولی دیدم الکی الکی کتکم میزنه و شر به پا میکنه حتی دقتی هیچی نمیگم الکییییی شر به پا میکنه و به درووووغ به خانوادش میگه زنم اینجور اونجور

منم تصمیم گرفتم افسار پاره کنم بشم مثل خودش یا طلاقم میده یا میزنیم می‌کشیم همو یا خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا فقط تو دعوا میگفت جدیدا تو شوخی و آشتی هم میگه  ک وس مادرت  مادر قه به مادر ج ن ده ...

وااااابی چقد بد 

خدا کمکت کنه . 

چقدر ناراحت شدم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

چرا فقط من فحش بخورم 

من کتک بخورم 

من خیانت ببینم 

دیگه خسته شدم هرچی سکوت کردم ذره ای که بهتر نشد هیچ بدترم شد تازه خانوادشم تو روم ایستادن  کلی فحش به پدرم دادن ..... البته بابام نبود ولی جلو من کلی بد و بیراه گفتن....

توام تو شوخیا بگو بهش.. آره ک..سس. مادر خودت عشقم 

چیز یاد میدی عشقم 

اصلا خب نیس

ممکنه یا خدایی نکرده بدترررر بشه یا اونم خوشش بیاد بی حیا تر بشه

وای من تازه کامنتارو خوندم فهمیدم این قضیه خیلی عادیه انگار همه شوهرشون به خانواده شون فحش میده تازه کنارم اومدن با قضیه آخه چرا باید زندگیتون به اینجا برسه یه کاری براش بکنین زودتر !!!!  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
دقیقا امروز بعد 8 سال زندگی جوابش رو دادم.  دو بار تا حالا به مامانم که یه زن بسیار مومن و آرو ...

8 سال تموم سر هر چیز الکی به پدر مادرم فحش بد می داد بهم میگفت پدر سگ پدر سوخته. 

هیچی نمی گفتم حتی بهش خودتی هم نمی گفتم ولی الان فهمیدم از تربیت بدش معنی چشم پوشی رو نمی فهمه می زاره به حساب خریت من. 

امروز همون فحش ها رو بهش دادم 

هر کیم من رو ریپلای کنه بخواد سرزنشم کنه الهی به حق همین مغرب خدا عین همین مرد نصیب خودش و عزیزانش کنه تا بفهمه چی میگم الکی فاز روشن فکور برام نگیرید

خدایا شکرت
قبلا فقط تو دعوا میگفت جدیدا تو شوخی و آشتی هم میگه  ک وس مادرت  مادر قه به مادر ج ن ده ...

ای داد بی داد 

ببخشید تجربه نداشتم ولی اگه خدای نکرده تواین شرایط قرار بگیرم امکان داره حتی یه ماه باهاش حرف نزنم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
وای من تازه کامنتارو خوندم فهمیدم این قضیه خیلی عادیه انگار همه شوهرشون به خانواده شون فحش میده تازه ...

بعضی مردا ذاتا بد دهن هستن 

کاری ب دعوا و خوشی ندارن 

و فحشش براشون نقل و نباته

خیلی واقعا سخته 

عزیزم خدا بهت صبر بده 

خیلی سخته نمیتونم جای تو باشم تصورشم سخته 

چله یس بگیر لطفا آن شالله حاجت روا بشی😞