2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتووووون.....

635 بازدید | 52 پست

فحش ناموسی مادر خواهر بهتون میده چیکار میکنید؟

لطفا فقط اونایی جواب بدن تجربه دارن نه اونایی که تخیلشون میگن میزنیم تیکه تیکه میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم ب زنش میده 

اوایل زن داییم هیچی نمی گفت گریه میکرد 

الان میگه مجبورم کاری بکنم ک دلم نمیخاد ولی داییم کم آوردم 

مثلا میگه ننت .....‌‌‌ 

منم میگم آره ننم اینه 

دوتا فحشم من ب مادرم میدم اونم هنگ کرده 

دیده زن داییم خودش قاط زده . دیگه هیچی نمیگه 

البته نمیدونم واسه همسر شما تاثیر داره یا نع

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

من اولا خیلی ناراحت میشدم سرسنگین میشدم باهاش

الان اصن بهش محل نمیدم میکم خودتی 

البته ی سری کارا کردن و من دیدم ک وقتی بگم دهنش بسته میشه

الان ب مشکل خوردم میترسه ناراحت کنه و استرس بده بهم ی مدته راحتم خخخ

دقیقا امروز بعد 8 سال زندگی جوابش رو دادم. 

دو بار تا حالا به مامانم که یه زن بسیار مومن و آروم و مظلومی هست سر هیچ و پوچ فحش ناموسی داده. 

امروز دیگه منم بهش فحش دادم. بعد 8 سال زندگی دیدم با نجابت و سکوت حالیش نیست به مادرش همون فحشی  رو که برای مامانم داد رو دادم تا داغ کنه ببینه چطور دلم رو شکسته. 

تا بفهمه مادر من هم یه انسانه اگر مادر اون حرمت داره مادر منم حرمت داره 

خدایا شکرت
قبلا فقط تو دعوا میگفت جدیدا تو شوخی و آشتی هم میگه  ک وس مادرت  مادر قه به مادر ج ن ده ...

این مرد زندگی نیست ببخشید

توهم بگو خودتی مادرته والا

ی مدتم محلش نده سرسنگین باش

تجربه فحششش ندارم ولی وقتی از دست خانواده همدیگه ناراحت میشیم در موردش صحبت میکنیم و آخرسر حل میشه لازمه ش اینه که از اول یه سری حد و مرزا بذارین حرمتا شکسته نشده باشه خانواده ت هم واقعن اذیتش نکرده باشن و قابل دفاع باشن خودتم همیشه تو حرفات و رفتارت به خانواده خودت احترام گذاشته باشی

هرچند فکر نمیکنم اگه همه اینا رعایت شده باشه اصلا کار به فحش ناموس برسه! بگرد ببین کار از کجا خراب شده که چنین جسارتی کرده

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
تا حالا ندیدم به هیچکس فحش ناموسی بده به شوخی میگه شوهرت یا جدی؟

شوخیشم فک نکنم قشنگ باشه تازه بدتر جدی هست

جدی ی عاملی شده ک باعث بده فحش بده ک اونم قبول ندارم ولی شوخی چی؟

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️