2777
2789

بخاطر التهاب عصب دندونم دکتر تجویز کرد . زانوهام میدرده ، خودم سرم سنگینه در کنارش آموکسی سیلین و مترونیدازول هم چند روزه دارم مصرف میکنم از پا درم اورده ‌ الان با اینکه شام خوردم حس ضعف گشنه ها رو دارم . چسام داره پف مبکنه و عرق کردم اما خوابم نمیبره 😢

دکتر گفت جمعه بیا عصب کشی کنم الانم کلسیم گذاشته تا التهابش رفع شه 

هیچ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن اورژانس سوال کن اگ داری یه شیاف دیکلوفناک بزار و فالوده سیب بخور 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیزم منم۱۰تا پینی سیلین و سه تا دگزا زدم تو این چند روز و همین داروهایی ک گفتی میخورم دقیقا همینطوری ام

کل جونم رو گرفتن دیگه همش احساس ضعف میکنم

مراقب خودت باش💖

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
چه مسکنی بخورم ؟ 

بروفن ژلوفن.من شربت دیفن هیدرامین یا کدلداکس سریع منگم میکنه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

برا خودت گوشت یا مرغ کباب کن بخور. یه چیزی بخور ضعف داروهات رو جبران کنه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...