2777
2789
عنوان

خانما دگزا زدم حالم خوب نیست چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 36 پست
من به شیاف دیکلوفناک حساسیت دارم خدا 😭😭

هیچی نیست ضعف داروهاست ز بزن اورژانس بپرس اما یه چیز مقوی بخور دیگه فالوده سیب و موز آب قند بخور تا خوب شی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم . پس میخورم کلداکس رو . ممنونم عزیزم 😘

اره یه چیزی بخور که خوابت کنه تا فردا بهتر بشی خواهش

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
هیچی نیست ضعف داروهاست ز بزن اورژانس بپرس اما یه چیز مقوی بخور دیگه فالوده سیب و موز آب قند بخور تا ...

اورژانسمون یه مسئول هاپو داره که میگه اشغال نکنید الکی . یبار فشارم ۸ بود زنگ زدم بیان عوصی ساعت ۳ اومده میگه توکه سر پایی الان میدونی الکی ما رو کشوندی اینجا . خو باید بمیرم بعدا بیای . آخه داشتن اتم کشف میکردن وسط خواب نازشون مزاحم‌شده بودم . خیلیا عین من مظلومن صداشون درنمیاد الکی واسه خودش رزومه ایست قلبی رد مبکنه بعنوان بهترین اورژانس استانی انتخاب شد . داداش دوستمه هاپو کومار 

هیچ  
آخرین بار که دگزا زدم دوروز کامل خواب بودم . چرا آخه اینجوری میکنه ؟ همه اینجوری ان ؟ 

کلا وقتی کسی دگزا میزنه باید استراحت داشته باشه

وگرنه بیشتر حال ادم بد میشه

سوپو اینجور چیزا بخور

زیادم دگزا نزن خوب نیست

کلا وقتی کسی دگزا میزنه باید استراحت داشته باشه وگرنه بیشتر حال ادم بد میشه سوپو اینجور چیزا بخور ...

وقتی دکتر تجویز کرد ماتم گرفتم . گفتم میشه پنی سلین بزنم ؟ گفت نه دگزا کفایت میکنه 😢

هیچ  
اورژانسمون یه مسئول هاپو داره که میگه اشغال نکنید الکی . یبار فشارم ۸ بود زنگ زدم بیان عوصی ساعت ۳ ا ...

نه زنگ نزن ک بیان منظورم ۱۱۵ ها زنگ بزن بگو این علائم بعد از آمپول دگزا طبیعیه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
باشه  چشم

چشمت بی بلا منم زیاد اینجور شدم تو سرما خوردگی مال داروهاست

وقتی دکتر تجویز کرد ماتم گرفتم . گفتم میشه پنی سلین بزنم ؟ گفت نه دگزا کفایت میکنه 😢

پنی سیلینو وقتی میزنن ک عفونت خیلی باشه و ب گوش و گلو رسیده باشه

میتونستی دگزارو نزنی

ب جاش هر 2ساعت آب نمک یا آب نمک و سرکه قرقره کنی

مثه دگزا عمل میکنه 

بدون ضرر

عفونتارم میگیره 

پنی سیلینو وقتی میزنن ک عفونت خیلی باشه و ب گوش و گلو رسیده باشه میتونستی دگزارو نزنی ب جاش هر 2سا ...

خواهر همه این کارا رو کردم جواب نداد نظر منم این بود که تا میتونم دگزا نزنم ولی خیلی درد کرد ظهر . الانم کلسیم موقته اصلا نمبتونم اون طرفم چیزی بخورم غذا بهش بخوره بوی مواد میپیچه دهنم 

دعا کن جمعه خلاص شم خیلی اذیتم کرد 

هیچ  
آخرین بار که دگزا زدم دوروز کامل خواب بودم . چرا آخه اینجوری میکنه ؟ همه اینجوری ان ؟ 

شوک دگزا 

برو سریع بیمارستانی جایی 

منم یبار چند سال پیش زدم شرشر عرق میریختم نا نداشتم تپش قلب داشتم زرد زرد شده بودم دکتر گفت حساسیت داری هیچوقت دیگه نزن 

شمام برو دکتر 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....