2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این ریز کابینتی ها بودن؟ با چی منهدم شدن؟

امحا اره همش داخل کابینت اینا ول بودن چندشا  همش میگفتن سوسکه چندشه خدایشش نمیفهمیدم چرا همون موقع ک اشپزخونمون بودن ی رفتاری از یکیشون دیدم واقعا فهمیدم چرا انقد میگن چندشه

.... 
شما کجا اقامت میکنید؟ خیلی میترسم هتل پیدا نکنم تو شلوغی ، بنظرت از الان رزرو کنیم؟

هنوز تصمی. نگرفتیم، بریم ببینیم قیمتارو، ما حدود هفت شب میمونیم، تا شبی 150 200 باشه خوبه میگردیم تا این حدودا

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
هنوز تصمی. نگرفتیم، بریم ببینیم قیمتارو، ما حدود هفت شب میمونیم، تا شبی 150 200 باشه خوبه میگردیم تا ...

ما چهار شب نهایت، چون دو نفریم حوصلمون سر میره، میخوام از حالا دنبال هتل باشم میترسم دربدر بشیم یوقت

ما چهار شب نهایت، چون دو نفریم حوصلمون سر میره، میخوام از حالا دنبال هتل باشم میترسم دربدر بشیم یوقت

من ممامانمو با خودم میبرم ،  همش بیرونیم دیگه حوصله مون سر نمیره

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور