2777
2789
عنوان

حس خفگی دارم

39 بازدید | 8 پست

کسی تاحالامثل من شده که نتونه براعزیزش عزاداری کنه؟خواهش میکنم راهکاربدین من خیلی عذاب میکشم فقط یه هفتس فوت کرده بابام ولی من حتی نمیتونم دادبزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه پدرتونو.بله عزیزم من نمیتونستم نه اینکه نخوام چون دوتا بچه دارم نمیشد جلو اونا عزاداری کنم به اندازه کافی بچه ها از فوت پدرشون اسیب دیده بودن دیگه من نباید بدترش میکردم.باورتون نیشه بعد یک هفته که به خودم اومدم صبح پاشدم خودمو سرحال نشون دادم گفتم بچه ها ناهار چی بپزم و سعی کردم هرروز را عادی جلوه بدم.ولی از درون داعون بودم همسری که نهربان بود و خیلی حمایت گر.نصف شب که بچه ها خواب بودن نیرفتم تو یه اتاق دیگه سرمو تو بالش فرو میبردم و جیغ نیزدم

خدا رحمت کنه پدرتونو.بله عزیزم من نمیتونستم نه اینکه نخوام چون دوتا بچه دارم نمیشد جلو اونا عزاداری ...

کاش منم میتونستم پنهانی گریه کنم ولی اصلا نمیتونم نگاهای دیگران عذابم میده