2777
2789
عنوان

شکوه تامین مردان

765 بازدید | 24 پست

گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان حمید حبشی، در همایش «تفاوت روان‌شناختی زن و مرد و حل و تعارض» که با حضور بانوان شهرداری و سازمان‌های وابسته آن در کانون الزهرای کاشان برگزار شد گفت: اگر «شکوه» از مرد گرفته شود و از طرف همسر زیر پا له شود نه تنها زندگی را به سمت تامین نمی‌برد بلکه به دنبال نزاع و دعوا با همسر خود خواهد بود.

وی، با اشاره به آغاز زندگی مشترک بین زوجین در ابتدای راه‌شان اظهار داشت: خانم‌ها پس ازگذشت زمان در زندگیشان پایشان را روی شکوه مرد می‌گذارند و کهنگی را به مروز زمان در زندگی مشترکشان مشاهده می‌کنند.

کار‌شناس مشاوره تربیت خانواده تاکید کرد: دلیل خوشبختی زندگی در اوایل ازدواج و خوب دیدن همسر این است که شکوه مرد را بالا می‌بریم.

دکتر حبشی خاطر نشان کرد: اگر همسراز مسیر «شکوه» وارد شود، تامین کردن زن حتمی خواهد بود ولی متاسفانه خانم‌ها پایشان را بر شکوه مردان خود گذاشته‌اند.

وی، خانم‌ها را به خانم‌های زرنگ، خانم‌هایی که مرکزنشین هستند و خودشان همه چیز را در دست دارند، آنهایی که فکر می‌کنند خیلی مهربانند و خانم‌هایی که هر چه بگویند حتمی است تقسیم کرد.

نویسنده و پژوهشگر در حوزه خانواده و ازدواج یادآور شد: هرگاه پای شخص دیگری در زندگی یک زن دیده می‌شود ابتدا باید سیلی محکم را بر صورت خود بزنند.

حبشی، روابط جنسی را به عنوان یکی از مهم‌ترین عواملی که موجب آزار روحی در مردان می‌شود نام برد و گفت: اجرای طرح نیاز خالص در درمان زندگی مشترک حائز اهمیت است.

وی، با اشاره به واکنش مرد به طرح نیاز خالص زن اظهار داشت: تامین دادن با شور، میل و قصد، نداشتن شرایط گاهی از طرف مرد در صورت اینکه یا بدهکار زن می‌ماند و یا امتیاز در تاخیر و همچنین قادر نبودن در اینکه مرد برای همیشه مدیون زن می‌ماند یا جایگزین می‌دهد از جمله واکنش‌های مرد است

خدایا شکرت هزاربار

اه چرا اینا خفه نمی شن !!! 😐😐😐 این کلاس های همسرداری رو فقط برای زن ها می ذارن و وظیفه ی زن می دونن !! زن شکوه نداره !؟ دیگه بسه بابا

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چرا اینا خفه نمی شن !!! 😐😐😐 این کلاس های همسرداری رو فقط برای زن ها می ذارن و وظیفه ی زن می دو ...

با منی؟شکوه تامین یعنی بهش انگیزه بدی برات خرج کنه بهت توجه کنه،چرا دقت نمیکنی

خدایا شکرت هزاربار

نه عزیز دلم با نویسنده ی این متن ام و کلا این رواج دهندگان این تفکرات که کم هم نیستن

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

جاان هرگاه پای کسی دیگری در زندگی زن دیده می‌شود ابتدا باید سیلی محکم را بر صورت خود بزنند 

😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

زن که همش نباید محتاج در نظر گرفته بشه و مرد برعکس ! دو تا آدم با هم ازدواج می کنن هر دو هم نیاز هایی دارن و همین طور باید توی رفع نیاز های هم تا حد معقولش طبق توافقشون قدم بردارن ، دیگه این حرف ها و تفکرات مسخره و منسوخ اند که زن ناز و مرد نیازه و از این قبیل

جاان هرگاه پای کسی دیگری در زندگی زن دیده می‌شود ابتدا باید سیلی محکم را بر صورت خود بزنند  ...

اره دیگه حتما زن شکوه مرد رو نادیده گرفته برای همین مرده رفته خیانت کرده 😐

نه عزیز دلم با نویسنده ی این متن ام و کلا این رواج دهندگان این تفکرات که کم هم نیستن

من که استفاده کردم و جواب داد

منظورش رابطه نیست مثلا یه بار شوهرم شیرینی خرید اورد بهش گفتم وااای از کجا میدونستی هوس کردم دستت درد نکنه،واقعا دیدم خوشحال شد فرداش تو فکر بود برام خرید کنه یا پولی بهم بده برای خرید تا بیشتر خوشحال شم این میشه شکوه تامین

خدایا شکرت هزاربار
اره دیگه حتما زن شکوه مرد رو نادیده گرفته برای همین مرده رفته خیانت کرده 😐

الهی😞😞چقدرااین مردا مظلومن آخه 😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ربطش به خیانت چیه؟

همون که دوستمون گفت دیگ  زن خیانت دید اول دو دستی بزنه تو‌صورت خودش  چون مقصره 😏

اینو داره میگه دیگه علنا