2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 93 پست
عزیزم از بارداری میدونستی یا بعدش متوجه شدی؟

بنظرم الان وقتش نیس از استارتر این سوالا رو بپرسین

اتیسم بعد از یکسالگی مشخص میشه، تو سونو ها مشخص نمیشه

بارداری....خوشحالی....نصیب همه ان شاءالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم تقصیری نداره پیش خودش مقایسه میکنه براش بگو مادر هر بچه ای یه جوره یکی زود راه میره یکی زود ...

اینطور میگم میگه نه اموزشیه

من همه بچه هام همه چیشون زود بود چون من همش اموزش میدادم وباهاشون حرف میزدم😐

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

دوستان موضوع بحث چیزی دیگست

هی میپرسین چی و کجا خوب زحمت بکشید برید گوگل سرچ کنید 

به جا راه کار هی بیچاره بیشتر ناراحتش کنید 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
آخه مستقیم نمیگه که منم اینطوری جواب بدم

عزیزم به نظر من شما مث خودش رفتار کن  بهتر نیس ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
۵ دعاکن برام

هنوز کوچیکه

گفتار درمانی خیلی اثر داره

نمیدونم بچه تون در چ حد اتیسم داره اما شما بعنوان مادر، میتونین دوره برین و آموزش بهتون میدن ک با بچه های آتبسمی باید چطور رفتار و برخورد بشه

بارداری....خوشحالی....نصیب همه ان شاءالله
اینطور میگم میگه نه اموزشیه من همه بچه هام همه چیشون زود بود چون من همش اموزش میدادم وباهاشون حرف م ...

دخترمن هی جیش میکرد خونه مادرشوهرم هی میگف امین و میشع ببرادرشوهرم گف از بیمارستان ک زاییدمش اومد جیششو گف هی اینا گفتن گفتن هیج نگفتم خواعرشوهرمم میگف دخترش زود حرف زدو..گفتم دخترمن خیلیم خوبه. دیر حرف زد ولی زود راه رف زود دندون در اورد جهاردستو پا رف و..اخرم دهنشونو بستن جواب بده

میشه واس زود مامان شدنم دعاکنید
بنظرم الان وقتش نیس از استارتر این سوالا رو بپرسین اتیسم بعد از یکسالگی مشخص میشه، تو سونو ها مشخص ...

آره میدونم ولی باردارم دست خودم نیس سریع دلشوره میگیرم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍