2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 93 پست
اینطور میگم میگه نه اموزشیه من همه بچه هام همه چیشون زود بود چون من همش اموزش میدادم وباهاشون حرف م ...

بگو نه بردم دکتر گفته باید سلول مغزش رشد کنه از الکی بگو دکتر گفته مگه بیسوادی از شما بعیده تا دفعه دبگه جیزی نگه

هنوز کوچیکه گفتار درمانی خیلی اثر داره نمیدونم بچه تون در چ حد اتیسم داره اما شما بعنوان مادر، میت ...

عزیزم اینا درسته ولی این بچه هایسری حساسیت های عجیب رفتاری دارن که باعقل جور درنمیاد

مثلا من تصن حق بردن چیزی رو جایی ندارم مثلا کادو و...

اگه ببرم قیامت میکنه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما  هم  مثل  خوذش  بگو .بگو رفته  بودم   مثلا  درمانگاه  یکی  اونجا   بود   همش  نفرین  میکرد  میگفت  خدا کنه  سر  اونایی که   من و  بچم  مسخره  میکنن  بیاد  .خدا بچش  کج  و کوله  کنه😂....منظورم  اینه    یه جورایی  مثل خوذش  باش  به  در  بگو  دیوار  بشنوه

هیچی نگو و صبر داشته باش که خدا بهترینها رو بهت بده ان شاالله

دعا کن من خیلی کتاب در رابطه با فرزند داری خوندم شوهرمم پدر فوق العاده ایه یعنی میتونستیم یه بچه بزرگ کنیم عالی

ولی برعکس شد همش شماتت میشم

عزیزم اصن نگران نباش خدا بزرگه مثبت فک کن واسه منم دعا کن

فدات عزیزم

انشاءالله که گل پسرت خوب خوب میشه امیدتو از دست نده

در مورد مادرشوهرتم بنظرم فقط روی شوهرت کار کن که تحت تاثیر حرفای خانوادش نباشه ،اگه شوهر آدمو درک کنه هزاریم مادرشوهر دری وری بگه آدم دلش قرصه

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
تاخیر رشدی چطوره؟

دیر گردن گرفتن...دیر نشستن دیر راه رفتن...دیر حرف زدن...یا کمتر از بقیه کلمه بلده...تعادل نداشتن در راه رفتن .....هی میفتن....سوار تاب بشه گریه میکنه ...حموم رفتن گریه میکنه....بیشترش همین علایمه یه سری دیگه هم هست ...واضح ش همیناست

عزیزم اونی که بخواد حرف مفت بزنه وبی شعور باشه برا هر کاری یه چیزی میگه الان به حرف زدنش کار داره فر ...

دقیقا همش نگران آینده بچم واین حرفا هستم اصن زن قوی نیستم به حرفاش فوبیا پیدا کردم سریع به هم میریزم