2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست

تا وقتی به مهارت کامل نرسیدین خیلی دقت کنید موقع رانندگی، 

نمیدونم چی شد که نشد حرف

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

زنه چه سلیطه بوده😒میگفته خودت عرضه رانندگی نداری پس خفه😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا چه جراتي با ٥ ماه نشستي پشت  ماشين دوست مامانت    

ماشین مامانشه!!! خیلی خوبه جرات داره! 5 ماهم زمان خوبیه! خیلیا با 20 سال سابقه تصادفای ناجور میکنن..

استارتر جون توام ناراحت نباش..جواب اون زنه رو بلند تر میدادی..به خانوادتم منطقی توضیح بده همه تصادف میکنن!!!

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
الان  دم عید  حق دارن دلخور و عصبی باشن آروم ک شدن  باهاشون صحبت کنید

بابا اصن خسارتارو مادرم میده 

ماشینم بیمه هست بیمه هزینه اشو میده 

بعدشم جرم ک نکردم ک گواهیناممو بگیره بگه دیگه تموم شد 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...
داد و بیداد میکرد و بلند بلند میگف برا چ‌میشینی پشت فرمون وقتی بلد نیستی  و تو بچه ای و .... ...

درکت میکنم دقیقا پارسال منم ی تصادف کردم دیگه بهم ماشین ندادن رنگ ماشینو ندیدم همه دوستام ماشین میارن من اویزونم

الان واس ي تصادف ترس از رانندگي نگيريي بيخيال شيا

تصادف تو رانندگي كاملا عاديه ناراحتي نداره

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

ولي خودت رو واسه اين برخورد ها اماده كن چون مردم تو اين گروني اعصاب ندارن بزنن به ماشينشون و افت قيمت و... بايد خيلي ارامشت رو حفظ كني و به هر حال چند روز درگيري دوست من تا دادگاهم رفت چون سر افت قيمت به توافق نرسيدن ولي بشين الان نشيني ديگه نميشي

دیگه نمیزارن پشت فرمون بشینم 😔

ميزارن ي مدت كوتاه نميزارن اونم عاديه بعد اتيشش خوابيد اسرار كن ميدن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

امان از حسادت خانوما 

زنه داشته میترکیده یه زن نشسته پشت فرمون😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏