2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست

ببخشید استاتر 

ولی من زن رو درک میکنم منم اون روز یک خانمی از پشت زد به شوهرم با شاسی بلند ۳۵۰ خرج کرد شوهرم راضی نمیشد پولو بده 

منم خیلی ناراحت شدم صدام رفت بالا

من خودم وقتی حرفی نشدم تو جای شلوغ نمیرونم میرم جایی که خوب مهارتم بره بالا بعد میرم تو جای شلوغ که به کسی نزنم

شما بعد ۵ ماه رفتی زدی به یکی حق داره ناراحت بشه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

مهم نیست اصلا مهم نیست. اعتماد به نفستو حفظ کن چه با ماشین چه بی ماشین. این اتفاقها و خییییلی از اینا بدتر هم برای همه پیش میاد. طرف ۳۰-۴۰ سال راننده است تصادف مرگبار میکنه دور از جون. دیگه یه تقه زدن که چیزی نیست. از این به بعد حواستو بیشتر جمع کن

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خدارو شکر همچین آدمی باهاش تصادف نکردم هفته ی پیش بودم زدم به یه شاسی بلند😐 پیاده شد دید گفت ا ...

خوش بحالت 

من حتی نزاشت خودم ب بابام اطلاع بدم بابام یهو زنگ زد گف زدی به کسی ؟ بم زنگ زدن

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...
مهم نیست اصلا مهم نیست. اعتماد به نفستو حفظ کن چه با ماشین چه بی ماشین. این اتفاقها و خییییلی از این ...

از بابام خیلی ناراحت شدم 

از تصادف ناراحت نبودم چون حادثه بود ممکن بود برا هر کسی اتقاق بیوفته ولی بابام کاش بهتر برخورد میکرد ن اینکه تصدیقمو ببره با اینکه میدونه من چقد منتظر اومدنش بودم 

ببخشید استاتر  ولی من زن رو درک میکنم منم اون روز یک خانمی از پشت زد به شوهرم با شاسی بلند ۳۵۰ ...

رو پیشونیش نوشته بوده ۵ ماه؟!! بعضیا متاسفانه ادب و شخصیت ندارن که اینجوری سر و صدا راه میندازن. آقایون اینجور وقتها عقلشون غالب بر احساسشونه و رفتارشون مودبانه تره

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
رو پیشونیش نوشته بوده ۵ ماه؟!! بعضیا متاسفانه ادب و شخصیت ندارن که اینجوری سر و صدا راه میندازن. آقا ...

چی بگم ولی تا کسی مهارت بالا و تمرین نداره نباید تو جای شلوغ بره 

مردم چه گناهی کردن بزنی ماشینشون داغون بشه شاید یکی مثل من نداره ماشین دیگه بخره

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
رو پیشونیش نوشته بوده ۵ ماه؟!! بعضیا متاسفانه ادب و شخصیت ندارن که اینجوری سر و صدا راه میندازن. آقا ...

خیلی بد بود 

تصادف هم تو خیابون خودمون بود کل همسایه هارو جم کرد آبرومو برد 

چی بگم ولی تا کسی مهارت بالا و تمرین نداره نباید تو جای شلوغ بره  مردم چه گناهی کردن بزنی ماشی ...

ماشین اونا هیچیش نشد ، تصادف هم تو خیابون خودمون بود جای شلوغ نبود 

وقتی کسی حالش بده بلد نیستی دلداری بدی حالشو بد تر نکن لطفا 

ماشین اونا هیچیش نشد ، تصادف هم تو خیابون خودمون بود جای شلوغ نبود  وقتی کسی حالش بده بل ...

خیلی خنده داره پس امثال شما همیشه تو خیابونا که تا یک بی قانونی انجام میدن میگن رانندش زن

درکت میکنم دقیقا پارسال منم ی تصادف کردم دیگه بهم ماشین ندادن رنگ ماشینو ندیدم همه دوستام ماشین میار ...

خیلی بده خانواده منم اینطورن 

انگاراز عمد زدم ب ماشینه 

خیلی خنده داره پس امثال شما همیشه تو خیابونا که تا یک بی قانونی انجام میدن میگن رانندش زن

بله ؟؟؟ من خودم خانم هستم چ میگید شما ؟؟ 

ببخشید استاتر  ولی من زن رو درک میکنم منم اون روز یک خانمی از پشت زد به شوهرم با شاسی بلند ۳۵۰ ...

سروصدا کردن کاری نداره همه بلدن ولی بهتره ادم شان خودشو حفظ کنه قانون همه چیزو حل میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏