2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست
داره ولی اینقد شلوغش کردن انگار آدم کشتم  خیلی ناراحتم هی گریه ام میگیره احساس میکنم خورد شدم& ...

شجاع باش

ماشینِ دیگه ...اصلا تو مقصر بودی حالا؟ افسر اومد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا چه جراتي با ٥ ماه نشستي پشت  ماشين دوست مامانت    

من آزمون دادم قبول شدم هنوز گواهی نامه نیومده بود دیگه میشستم:/

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
سالمید خودتون ؟ طوری تون ک نشد ؟

نه چیزیم نشد ولی اولین بارم بود ک ب کسی میزدم دلم از بابام خیلی شکست اصلا درکی از اتفاق نداره انگار 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...

وااا رفتار بابات اينا خيلي بد بود 

خب پيش مياد ديگه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خب ماله خودتون كه مشكلي نداره ماله اون طرفم كه ميگي اسيب نديده بابات چرا شلوغش مي كنه

نمیدونم الکی داد و بیداد راه انداخت 

خیلی ناراحتم 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...

خودتو ناراحت نکن.  رانندگی  تصادف هم داخلش هست  بهتر تمرکز کن .همه جهات رو درنظر بگیر و خونسرد باش . چون تازه و مبتدی هستی  .بعدا راه میافتی .تمرین زیاد میشه برات نشستن. 

نه چیزیم نشد ولی اولین بارم بود ک ب کسی میزدم دلم از بابام خیلی شکست اصلا درکی از اتفاق نداره انگار& ...

الان  دم عید  حق دارن دلخور و عصبی باشن

آروم ک شدن  باهاشون صحبت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام

عیبی نداره

پیش میاد

باهمین اتفاقا تجربه ات زیاد میشه

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.

خودتو ناراحت نکن منم دوماه پیش بی هوا پیچیدم یکی بهم زد ماشین خودم داغون دوتا در خریدم برای اونم داغون فقط نترس بیشتر مراقب باش تصادف برای هر کسی پیش نیاد این افکارم بریز دور که با چه جراتی نشستی و فلان تصادف باعث میشه بیشتر دقت نکنی مراقب باشی

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی