2777
2789

بچه ها بیاید اینجا از تجربیات خودمون یا بقیه بگین که چجوری میتونیم شوهرمونو تو مشتمون بگیریم . من خودم شوهرم خیلی تنده ، با کوچکترین چیز عصبی میشه ، کوچکترین حرف رو بد برداشت میکنه . اما یه تجربه ی خوبی که دارم یه جاهایی که ارومه ساکته مثلا دراز کشیده چشمش بستس اگه کسی از فامیل یا خانوادش تیکه ای انداخته باشه بهش میگم . ب این روش که اول شوخی میکنم بوسش میکنم بعد با هیجان و خنده میگم اخرشم میگم ول کن بابا مهم تویی برن بدرک همشون . اینم خودشو میزنه ب اون راه که من اصلا ب حرفات گوش ندادم یا حرفام داره میرسه ب تهش دیگه موضوع اصلی رو گفتم میزاره میره . اما نکته ی خوبش میدونید چیه؟

بعدا حرفی پیش بیاد شوهرم میدونه چی بگه میدونه چی به من گفتن و چه کاری کردن و ب زبون میاد که اره اینو گفتید و من میفهمم گوش میداده اینجوری گاهی خوشم نیاد حمایت میکنه . 

شماهم بگید چجوری بنظرتون میشه شوهرو گرفت تومشت ؟با کدوم اخلاق با چه کاری؟ همه بگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه جاری دارم خدای سیاسته برادرشوهرم تو مشتشه بدجور  چجوری میتونیم مث اون بشیم کسی هست شوه ...

جاریتون اعتمادبنفسش بالا هست وقتی یه زن خودش رو خوب و عالی بدونه بقیه ام همینطور میبینن

چه جالب من الان میخواستم تاپیک بزن که چطور زن مقتدری باشیم

هرچی که دوست داری بگو  حرفهای قلبت روبزن    دلخوشیهات مال خودت دردو دلات برای من                   من واسه داشتن تو قید یه دنیارو زدم                          کاشکی ازم چیزی بخوای تا به تو دنیامو بدم