2777
2789
عنوان

دست پسرم با تیغ بریده

5563 بازدید | 20 پست

خانوما پسرم یکساله ونیمشه دیشب از کشو تیغ برداشتو دستشو برید من سریع با پارچه دستشو بستمو وامروز خواستم باز کنم پارچه رو دیدم چسیبده مجبور شدم ببرم حموم که بلاخره کنده شد الان که نگاه میکنم لای زخم بازه چیکار کنم سریع تر خوب شه اخه اذیت میشه بچم.میخوام زودتر خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یه کار بگم بکن.شاید بترسی نکنی اما من تو تاپیکای قبلیم هم هست چندروز پیش دستم با رنده دایسز نایسر گوشتش کنده شد.سریع یه دستمال کاغذی سوزوندم ریختم توش باور میکنی الان خوبه خوب شده.مامان بزرگم همیشه اینکارو میکرد .مثل بخیه عمل میکنه

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

این نسخه های عجیب چیه آخه؟

یه درمانگاه رفتن اینقدر سخته؟

بتادین روی زخم باز باعث بدتر شدن زخم میشه 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)