2777
2789
عنوان

دختر خاله م بارداره چی میشد الان منم باردار میبودم😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست
مرسی عزیزم انشالله به زودی خبر بارداری شما رو بشنویم البته این چن ماه رو خوب رابطه داشته باش چون کلا ...

ممنونم

آره منم ازخیلیا شنیدم که میگن فصل بهار بهتر از فصلهای دیکه س واسه باردار شدن

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

تو ک خوبی جاری من دقیقا زمانی ک  من کورتاژ شدم آزش مثبت شد

من دوبار سقط کردم اون الان دوقلو تو دلشه! 

قلب جفتشونم تو شش هفته زده بعد 5 سال جلوگیری شش ماه اقدام کرده مثبت شده 

حالا من هرچی برنامه ریزی کردم برا زندگیم چیز خورده اون با خیال راحت وزن کم کرد دکتر سنتی رفت اقدام کرد مثبت شد! خداروشکر 

راستش خیلی دلم گرفت احساس ناتوانی و شکست دارم نسبت ب دوتا سقط اما بعدش گفتم بهتر ک بچه ندارم! 

لز همه بدتر اینکه شوهرم وقتی فهمید داره عمو میشه خوشحالتر بود نسبت ب وقتی ک فهمید داره بابا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک خوبی جاری من دقیقا زمانی ک  من کورتاژ شدم آزش مثبت شد من دوبار سقط کردم اون الان دوقلو تو ...

عزیزدلممم امیدوارم خدا دلت رو شادکنه تا عید و بزودی باردار بشی و سالم و سلامت بغلش بگیری

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
من بدبخت چی بگم که دختر خالم ۴ سال دیرتر از من ازدواج کرده و دو تا بچه داره من حامله هم نشدم اقدام ه ...

منم این حسو تجربه کردم😔

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزدلممم امیدوارم خدا دلت رو شادکنه تا عید و بزودی باردار بشی و سالم و سلامت بغلش بگیری

از دعای خیرت ممنون ولی تا شش ماه دیگه ک اصلا شرایط ندارم. انشالله هرچی دعای خوب برای من کردی به خودت برگرده چون ک نی نی میخوای خوبه من ک 

در کل هم قیدشو زدم! 😁 اعصاب بچه و بارداری و... ندارم دیگ

استارتر عزیر اگه تنبلی داری از همین امروز شروع کن حداقل یک ساعت و رب پیاده روی تند و ورزش های پهلو رو انجام بده من یک سال   نیم اقدام بودم تو حدود چهل روز ده دوازده کیلو کم کردم دو سه ماه بعدش باردار شدم

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
با تنبلی باردار میشی من در عرض یه سال دوبار باردارشدم البته سقط شد اما تنبلی خفیف با ورزش و تغذیه حل ...

خداکنه بشم که انقدر بهم حرف نزنن

از دعای خیرت ممنون ولی تا شش ماه دیگه ک اصلا شرایط ندارم. انشالله هرچی دعای خوب برای من کردی به خودت ...

ممنون

ولی الهی هرچی که خیره پیش بیاد واسمون

استارتر عزیر اگه تنبلی داری از همین امروز شروع کن حداقل یک ساعت و رب پیاده روی تند و ورزش های پهلو ر ...

تنبلی خفیف که دارم

باشه انجام میدم

ولی وزنم زیاد نیست ۶۰ کیلوام لازمه وزن کم کنم؟

تنبلی خفیف که دارم باشه انجام میدم ولی وزنم زیاد نیست ۶۰ کیلوام لازمه وزن کم کنم؟

والا من شنیدم تنبلی ربطی به اضافه وزن نداره باید فعالیت کرد که فعال بشه منم خیلی اضافه وزن نداشتم

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
وای منم میخوام کم کنم. هر روز یه ساعت و ربع تاثیر داره ؟ رژیمم رعایت کردی؟ 

اره دیگه رژیم و ورزش باهم تاثیر داره والا من تو چهل روز کمره همت رو بستم واسه کاهش وزن حدوده دوازده کیلو کم کردم عالی بود ورزش رژیم 

والا من شنیدم تنبلی ربطی به اضافه وزن نداره باید فعالیت کرد که فعال بشه منم خیلی اضافه وزن نداشتم

اهان

باید همه ی راه ها رو برم تا ببینم خدا چی میخواد