فسنجــــون۷۳ مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 2860 عنوان میگم شما باشید چ کار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 36 پست دوستان راهنمایی میخوامبچه ها من شهر غریبم و فقط خانواده شوهرم اینجان طبقه بالاشونمخانواده خودم ۴ ساعت باهام فاصله دارنحالا برای عید شوهرم خرسال میومد از اول میرفتیم شهر ما هم هوا خوب بود هم خوش میگذشت امسال ی درس داره باید بمونه بخونه نمیتونه 1397/12/22 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملودیانا عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 7276 نمیاد درسش مهمه اینجام بمونم بچم نمیذاره درسشو بخونه بنظرم برو حداقل شوهرتم درسش میخونه بدبخت دنبال خیانت نیس داره بهت میگه درس داره بچتم میکی نمیذاره بخووه م بری تو استراحت میکنی هم شوهرت سرو صدا نیس درسش می خونه اینقد نچسبین ب شوهراتون خودتم برو خوش بگذرون
فسنجــــون۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 2860 بنظرم برو حداقل شوهرتم درسش میخونه بدبخت دنبال خیانت نیس داره بهت میگه درس داره بچتم میکی نمیذاره بخ ... خودشم همینو میگهچون واقعا پسرم تحت هیچ شرایطی نمیذاره درس بخونه و خیلی بهونه میگیره چون همش خونس
2فاطمه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 978 خودشم همینو میگه چون واقعا پسرم تحت هیچ شرایطی نمیذاره درس بخونه و خیلی بهونه میگیره چون همش خونس پس برو خوش بگذرون دمی سکوت در این جهان پر هیاهو
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8120 حالا با این شرایط نمیدونم چ کار کنم از اونطرف بچه داری خستم کرده از اینطرفم دوس ندارم شوهرمو تنها ب ... ده روز اولو بمون پیش شوهرت دو سه روز اخرو برو خونه پدرت
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8120 بستگی داره چند وقته نرفتی بعد از امتحانش میتونی بری یا نه من الان ۶ ماهه مامانمو ندیدم اگه عید دنیا ... چرا انقد دیر ب دیر؟
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 چرا انقد دیر ب دیر؟ راهم خیلی دوره فقط هوایی میتونم رفت و آمد کنم تازه توی آشناهایی که اینجا داریم من از همه بیشتر میرم و میام
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8120 راهم خیلی دوره فقط هوایی میتونم رفت و آمد کنم تازه توی آشناهایی که اینجا داریم من از همه بیشتر میرم ... چقد سخت ،بیچاره خانوادت،خیلی سخته ،ایشالله خوشبخت شی