2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام داری؟ الان واکنش شوهرت چیه از قهرکردنت؟ 

می دونه که خیلی دوسش داشتم تا حالا دوام اوردم. میدونه که از بچه بازی بدم میاد وقتی بهش گفتم من نمیام دنبالم نیا .(چون من شهرستان خونه بابام هستم الان این پنجشنبه مراسم داریم) اولش گفت باشه میام بچه ام و میگیرم میارم تهران. گفتم من کلا نمیام نمیتونم باهات زندگی کنم فکر کرد چون خیلی داغونم به خاطر از دست دادن مادرم. گفت جهنم بمون.وقتی دلیلمو گفتم به غلط کردن افتاد . ولی کلا تو ت ل گ رام و لیست تلفنها و مسیج بلاکش کردم نمیخوام رامم کنه بر نمیگردم تمام.

پس بچت چی

بزرگ میشه. مگه ما بدون مادر نموندیم انگار منم مردم و مادر نداره.باباش فکرشو کنه با اینکه خیلی دوسش دارم پسرمو

ولی نمیتونم توهین به مادرمو تحمل کنم بخدا مادرم خیلی احترامشو نگه می داشت خیلی .

خودش هم پشیمونه ولی باور کنید نمیتونم با این قضیه کنار بیام.مادرم عرض بیست روز سرطان گرفت و ...

😢😢هیچی برام دیگه مهم نیست بچه اشم ببره فقط نبینمش.

می دونه که خیلی دوسش داشتم تا حالا دوام اوردم. میدونه که از بچه بازی بدم میاد وقتی بهش گفتم من نمیام ...

خدا مادر عزیزتو رحمت کنه عزیزم،بابا در قید حیات هستن؟بهه نظرم شوهرت خیییلی بی رحمه که درحالیکه عزادار مادرتی بهش فحش داده و الان به جای اینکه بهت دلداری بده داره اینجوری رفتار میکنه به نظر منم یه مدت بمون شهرستان تا متوجه کار زشتش بشه عجول تصمیم نگیر فقط فعلا برنگرد 

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

سلام استارتر

مهمتر از هرچیز خودت و شوهرید

اگه تو این ۱۳ سال اغلب خوب بودید، اگه ناراحتیت ازشوهرت فقط همینه که برای مادرت کوتاهی کرد...و چندتا چیز مشابه ؛ بنظرم اصلا نباید بخای جدا شی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بزرگ میشه. مگه ما بدون مادر نموندیم انگار منم مردم و مادر نداره.باباش فکرشو کنه با اینکه خیلی دوسش د ...

من هفت ساله کلی فحش و لعن ب والدینم داده و منم متعاقبا دادم....

زندگیای زیادی متاسفانه پربوده ازین حرفای تلخ....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بچت مهم نیست اخه الان تومادری تنهانیستی

بریدم نه اگه بگم نمیدم لج میکنه. شاید سر بچه اذیتم کنه ولی هیچی ازش نمیخوام کارت  بانک و یه انگشتر پیشمه اونا رو هم میدم به خودش. خونه زندگی همه پیشکشش.بره حرف خانوادشو گوش کنه بازم گوششو پر کرده بود برادرش حرفمون شد به مادرم توهین کرد.اومدنی هیچی باخودم نیاوردم همه طلاها رو هم گذاشتم اومدم. ولی با همسایه ام خدافظی کردم گفتم که برنمی گردم تعجب کرد . گفتم قضیه رو و خیلی تعجب کرد. از یکماه پیش تصمیم و گرفتم.

بزرگ میشه. مگه ما بدون مادر نموندیم انگار منم مردم و مادر نداره.باباش فکرشو کنه با اینکه خیلی دوسش د ...

شرایط غصه ناراحتی شرایط تصمیم  گیری نیست چون مغز درست عمل نمیکنه.بزارید از فوت مادر تون چند هفته بگذره و بعد تصمیم بگیرید.خدا رحمتشون کنه

شرایط غصه ناراحتی شرایط تصمیم  گیری نیست چون مغز درست عمل نمیکنه.بزارید از فوت مادر تون چند هفت ...

یهویی تصمیم نگرفتم الان یک ماهه دارم به این موضوع فکر می کنم.تا حالا یکروز قهر نکردم که بیام خونه پدرم. خودش میدونه چقدر از این کارا بدم میامد.

یهویی تصمیم نگرفتم الان یک ماهه دارم به این موضوع فکر می کنم.تا حالا یکروز قهر نکردم که بیام خونه پد ...

دوست من آروم باش

حتمامشاوره برو و مشورتی کن، مشاور خوب

کاش طلاها و لباساتو میبردی، جهازت

طلاها لازمت میشه بعد، عقلایی برخوردکن، زندگی پول میخاد عزیز