2777
2789
عنوان

اهل ورزشا وبدنسازا بیان😎💪

80 بازدید | 14 پست

یه اپ بدنسازی خوب که حرکاتش مناسب واسه خانما باشه و با برنامه و تمریناتش بشه یه بدن روفرم خوشگل(نشیمنگاه و پاهای خوش فرم)ساخت رو معرفی کنید لطفن..باشگاه نمیتونم برم میخام تو خونه خودم با حرکات ورزشی تمرین کنم

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی هم بگید سینه ها سفت بشه...

اره دیگه خوش فرم شدن و سینه ها و نشیمنگاه

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
اسکات ۴/۱۵ داک اسکات ۴/۱۵ زیرشکم خلبانی ۴/۱۵ کرانچ شکم و پهلو ۴/۱۵ شکم برف پاکن۴/۱۵ سیم کش پا۴/ ...

چیشد؟؟؟

چهار ست پونزده تایی

اهان...درسته..من ولی دنبال یه اپ ورزشیم که با برنامه اون جلو برم ..همچین اپی سراغ ندارید؟

اهان...درسته..من ولی دنبال یه اپ ورزشیم که با برنامه اون جلو برم ..همچین اپی سراغ ندارید؟

نه ولی همینایی ک گفتم رو منظم کار کنی روبراه میشی بعدشم اگه باشگاه بری مربی طبق وزن و سایزتون بهتون برنامه میده داخل خونه ورزشای سبک انجام بدین ک اسیبی ب بدنتون نرسه

تو لاتاریِ زندگیِ منی  
نه ولی همینایی ک گفتم رو منظم کار کنی روبراه میشی بعدشم اگه باشگاه بری مربی طبق وزن و سایزتون بهتون ...

باشگاه متاسفانه نمیتونم برم...چشم..مرسی از راهنماییات😍

توی گوگل پلی بگرد خیلی برنامه بدنسازی هست هر کدوم نصب و رضایت بیشتری داشت نصب کن

هممم...ممنون