کتلت رو نمیدونم اما درمورد کباب تابهای مواد کباب رو از یکی دو ساعت قبل آماده و مخلوط کنین و ورز بدین و بذارین یکی دو ساعت استراحت کنه تا زودتر بپزه بعد اگه قالبی میپزین ته تابه رو چرب کنین و مایع کباب رو ته تابه صاف کنین و با حرارت زیاد بذارین یه طرفش سرخ بشه تا کمتر آب بندازه مواظب باشین نسوزه بعد بُرش بزنین و بَرش گردونین و حرارت زیرشو متوسط رو به کم کنین و درشو ببندین تا با آب خودش بپزه برای اینکه کباب تابهای خوشمزه بشه نه باید خام بمونه نه زیاد بمونه و خشک بشه
(اگه بازم حس کردین خامه گوجه هارو که سرخ میکنین کمی که آب انداخت کنار کباب ها بذارین و چند دقیقه هم بذارین با بخار آب گوجه بپزه هرچند که به نظرم لازم نیست)
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
این دفعه یک ق غ پودر نان باگت فرانسوی که خشک کرده بودم ریختم. حتما باید آرد باشه؟
اره عزیزم ارد گندم یا نخود
تخم مرغ میزنی؟
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
اکی. یک دونه تخم مرغ برای سیصدگرم گوشت. گوشتم هم مخلوط گوسفندی و مقداری گوشت گوساله هستش.
خوبه عزیزم
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk