سلام خانوما لطفا اگه کسی راهکار خووب و سریعی برای خوب شدن بخیه زایمان طبیعی میدونه بگه. چند روزه زایمان کردم و خیلی اذیتم. درد دارم نمیتونم بشینم، چقد طول میکشه تا خوب بشه😑
پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
روزی یه ربع تو لگن آب گرم و نمک و بتادین مینشستم و باسشوار خشک میکردم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کار خوبی میکنی من برای اولی ۵۰ روز برای دومی ۴۰ روز من پوستم دیر جوش میخوره اگه درد داری بیشتر اس ...
چقد طولانی 😢 من ۸ روزه زایمان کردم، دیشبم رفتم یکی از بخیه هام باز شده بود دوباره بخیه زدم. اصن طاقت تحمل دردارو ندارم😢 سشوار ک میزنم خشک میشه بدتر دردم میاد.
حالتون ببهتر شده ؟ نه من استفاده نکردم البته دکتر من یه پماد برای من نوشت اسمشو نمیدونم چی بود ولی ...
نه عزیزم هنوز که نتونستم سر پا بشم. متاسفانه بخیه م دوباره باز شد، بهم پماد داد سه روز استفاده کردم و دوباره بخیه غیر جذبی زد بهم، این یکی بهتره و رو به بهبوده. با پماد و عسل طبیعی دارم بهتر میشم