2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد😢بیاین بگین اگه جای من بودین رفتارتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 106 پست
حق با شما ست چرا باید شما رو پیش بقیه بی ارزش کنه؟ چرا باید شما عضو نباشی اونجا؟  یا باید ای ...

نمیدونم واقعا دلش میخواد عضو بشه!؟

من خودم ک علاقه ای ندارم گروه خانوادگی شوهرم عضو باشم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخى كرده اعتراض شما به جا بوده، منم بودم شوخى زشتشو گوشزد ميكردم شوهرتون نبايد شلوغش ميكرد. همسر ...

منم توقع داشتک لااقل همچین حرفی بزنه . ولی دعوا کرد !  گفت اگه یه بار دیگه اینجوری عصبیم کردی هرچی دیدی از چشم خودت دیدی 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
پس چجوری بهش حالی کنم ؟!!!!  میگم من دوس ندارم اینجور شوخی کنی . میگه تو دیگه شورشو در اوردی سر ...

منم خیلی حساسم و بیشتر از همه خودم اذیت میشم و حالا دارم روی خودم کار میکنم تا تغییر کنم چون هم خودم هم همسرم در عذابیم و بیشتر خودمو دارم با این مسائل الکی پیر میکنم.من همیشه این جور مواقع فکر میکنم همسرم قبل منم این کار هارو کرده و این چیزا رو هم دیده پس بیخیال....تو این دنیا هیچی از خودم و آرامش خودم مهم تر نیست

منم دقیقا همینم حساااااااسم بشدت..ولی تنها کسیکه اذیت میشه خود ادمه..البته منم اوایل درجا بحث میکردم چرا خندیدی به دخترخالت چرا دست دادی به زن داییت ولی یه مدت پیش تو خلوتمون گفتم که دیگه بدبخت تو هیچ گروهی نیست 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من اگه جات بودم از گروه لفت میدادم..تا خودش از این کارا نکنه... من ۳ساله ازدواج کردم نمیزارم شوهرم ت ...

من توی اون گروهه نیسم.    شوهرمه فقط . اقوام خودشن 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

بابا تقصیر خودته بی سیاست بازی درآوردی دیگه .چقد بگیم چقد بشنویم مردها از تحت کنترل بودن و شکاک بودن بهشون و از بی اعتمادی متنفرن یهو قاطی میکنن حتی اگه  مفصر  خودشونم باشن دست پیشو میگیرن ک  پس  نیوفتن

بی خود شده ام لیکن، بیخودتر از این خواهممممم  
پس چجوری بهش حالی کنم ؟!!!!  میگم من دوس ندارم اینجور شوخی کنی . میگه تو دیگه شورشو در اوردی سر ...

چند سالتونه،،، م ده سال هم نیخدلستید،،،،،، حالا کجا داشت میرفت با این تیپ زدن،،،،، کلیپ کی فرستاد؟؟ تو گروه

اگه توی گروهشون فقط آقا بودن دعوا نمیکردم فقط یکم دلخور میشدم

ولی چون توی اون گروه خانم هم هست صد درصد از یکی میخواستم منو اد کنه اگه ه/سرم نمیزاشت

واینکه به شوهرم میگفتم چرا من نباشم دخترخالت باشه

اون ک محرمت نیست همچین شوخی میکنی

یا منم باشم یا توهم نباش

خدا بسوزونه این فضای مجازی رو

با نمک بودن با بیشعور بودن فرق داره😏رُک بودن با بی ادب بودن فرق داره😏اجتماعی بودن با لَش و چتر بودن فرق داره😏زرنگ بودن با مارمولک بودن فرق داره😏و تمام مشکلات ما بخدطر عبور از این مرزهاست😏اجتماعی بودن با همه صحبت کردن نیست😌اجتماعی بودن یعنی بدونید،کجا و با چه کسی،از چه کلام و لفظی استفاده کنیم😊

اصولا در این مورد راهی برای حالی کردن اقایون وجود نداره چون با عرض معذرت حالیشون نمیشه اگه همون کارو خانم بکنه بده خودشون بکنن عالیه

یا بگید شما رو هم تو گروه عضو کنه که جلوی شما یه شرمی برای این کار داشته باشه 

اگر هم به هیچ منطقی پاسخ نداد هر از گاهی باید تلافی کرد تا طرف مقابلم حسشو بچشه تا اینطوری به خودش بیاد و خودشو جای شما بزاره