2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد😢بیاین بگین اگه جای من بودین رفتارتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 106 پست

منم جای شما بودم ناراحت میشدم ولی خوب بود در آرامش صحبت میکردی اکثر مردا بی منطقن

شما هم فراموش کن مردا دیدگاهشون با ما خیلی فرق داره شاید از نظر خودش فقط شوخی ساده بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی بوده دیگه چه حساسی 😕 گوشی حریم خصوصیه چرا گوشیشو بی اجازه برداشتی؟

تو رو خدا نگو اینو درسته کار بدی کرده ولی کار شوهرش خیلی خیلی بدتره والا اونایی هم که چک نمیکنن مطمن باشن خبری هست و اینا بی خبرن

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

جفتتون،،،،، شوخی‌ ش قشنگ نبوده تو جمع،،،،، کار شما هم دزست نبوده،،، ن رفتن سر گوشیش ک بنظرم زن و شدهر حریم خصوصی اشون فقط تو دستشویی،،، ولی کلا بازجویی ت،، اشتباه بوده،،، 

شوخی بوده دیگه چه حساسی 😕 گوشی حریم خصوصیه چرا گوشیشو بی اجازه برداشتی؟

بی اجازه برنداشتک . خودش پیشم بود 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

حقو ول کن تو این اوضاع بیا ببین کجای کارت اشتباهه باید یه کاری میکردی اخر ماجرا ایشون ازتون معذرت میخواست نه حق به جانب و با حالت قهر بزاره بره بیرون

بی خود شده ام لیکن، بیخودتر از این خواهممممم  

تو حق داری ولی گوشی اش را چک نکن از من به تو نصیحت منم سر این مسایل کارم به طلاق عاطفی کشیده 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

شوخى كرده

اعتراض شما به جا بوده، منم بودم شوخى زشتشو گوشزد ميكردم

شوهرتون نبايد شلوغش ميكرد. همسر من اينجور وقتها با ٤ تا جمله ى راست ميگى، حواسم نبود، شوخيه ديگه و... تمومش ميكنه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
جفتتون،،،،، شوخی‌ ش قشنگ نبوده تو جمع،،،،، کار شما هم دزست نبوده،،، ن رفتن سر گوشیش ک بنظرم زن و شده ...

مگه من ناراحت میشم بره گوشیمپ برداره ؟  نه . چون هیچوقت هیچی توش نیس که ناراحتش کنه . 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
پس چجوری بهش حالی کنم ؟!!!!  میگم من دوس ندارم اینجور شوخی کنی . میگه تو دیگه شورشو در اوردی سر ...

بهش بگو خوشت میاد منم از این شوخیا کنم؟؟!! بنطرم این شوخیا باعث میشه ارزش طرف مقابل بیاد پایین حتی ب شوخی