2777
2789
عنوان

بنظرتون برای عفونت واژن چیکار کنم؟

1257 بازدید | 20 پست

من هروقت عفونت واژن میگیرم خودم متوجه نمیشم تا زمانی که لگنم شروع میکنه به درد کردن. یعنی عفونتم بو نداره

و بلافاصله هم زخم دهانه رحم میگیرم. همه جوره هم بهداشتو رعایت میکنم. از شورت نخی و خشک‌ کردن خودم بعد از دسشویی و مرتب شیو کردن تا ژل شستشوی واژن

الان که باردارم گاهی حس میکنم یه چیز میخواد ازم بیفته. بعد میرم میبینم  ترشحه. رنگش یکم‌ زرده ولی اصلا بو نداره خارشم ندارم. دکترم میگه بدنت خیلی حساسه.

بنظرتون چیکار کنم؟

بارداری؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه بارداری نمیشه به تجویز های اینجا اعتماد کنی. برو دکتر حتما

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

منم مث توام

از چ ژل بهداشتى استفاده ميكنى؟؟؟؟؟؟

من از وقتى دكترم ژل لايف استايلو بهم داد راحت شدم.بدون الكل و صابونو مواد حساسيت زاست.فوق العادست.

اكتى ژل هم براى پيشگيرى و درمان خيلي خوبه ولى  گرون شده خيلي جديدا.واسه زخمم كپسول آناهيل ك عصاره آناناسه فوق العادست.

من زخمم انقد زياد بود ك دكترم گفت بايد بسوزونم ولى ي ماه ك اينارو مصرف كردم خيلي خيلي كم شد و با دو سه دوره مصرف كلا از بين رفت

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
جدی میگی؟ 

من قبلا سالی دو سه بار میگرفتم. همش دارو مشرف میکردم تا اینکه یه دکتر ازم ازمایش گرفت از وقتی این قرص رو میخورم و ویتامینم به 20 رسیده دیگه عفونت نگرفتم یه سالی میشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من قبلا سالی دو سه بار میگرفتم. همش دارو مشرف میکردم تا اینکه یه دکتر ازم ازمایش گرفت از وقتی این قر ...

چه خوب که دکترت تشخیص داده. قرص ویتامین دی برات نوشت؟؟من برام آمپول شو نوشت

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی