2777
2789

۱سال و۳ ماهه عقدیم همش بحث‌و دعوا داریم 

۶ ماهش به قهر گذشته 

ازدواج سنتی بود با ۳ ماه اشنایی بعدش فهمیدم اشتباه کردم دوتا دنیای متفاوتیم 

همش سرده هیچ دلخوشی دیگه ندارم نه عشقی نه شور حالی الانم ۸ روزه ازم سراغی نگرفته

خسته شدم واقعا!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقد بدترین دورانه.

واسه ما هم همش سو تفاهم بود. بعد که عروسی کردیم فهمیدیم چقدر اشتباه درباره همدیگه فکر میکردیم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
اشتباهت تو‌همین مدت سه ماه اشنایی بود 

اره کم بود میدونم 

ولی اصرار اشتباه اطرافیانم به خصوص پدر و مادرم 

و تعریف های الکی شوهرم از اخلاقیات خودش و خانوادشم 

بی تاثیر نبود

اره کم بود میدونم  ولی اصرار اشتباه اطرافیانم به خصوص پدر و مادرم  و تعریف های الک ...

بنظر من برو پیش مشاور.

اگه مشکلت حاده ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست.

درسته که مدت نامزدی نباید کم باشه ولی برای من فاصله خواستگاری تا عقدمون ده روز بود . 

ولی سوالات اساسی رو پرسیدیم و هردومون صادقانه جواب دادیم و فامیل دور بودیم مامانم کلی تحقیق کرد.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
بنظر من برو پیش مشاور. اگه مشکلت حاده ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست. درسته که مدت نامزدی نباید ...

آره مشاور واقعا خیلی تاثیر خواهد داشت

اگر دوتایی باهم برید خیلی عالی میشه

و خدایی که به شدت کافیست😌
ی دختر دیگه ام دو ماه نشد عقد کرد به نظر من دختره عجله داشت زود شوهر کنه ما هم شب اول داماد رو دید ...

اصرار اشتباه اطرافیانم 

فرهنگ پایینشون

دروغ های شوهرم در مورد اخلاقیات و خودش و خانوادش قبل ازدواج 

منو قربانی کرد😞

چند سالته استارتر؟

22 سالمه

آخی عزیزم سنی نداری.

حتما تصمیم درست رو بگیر.

من تازه 26 سالگی ازدواج کردم و الان که 32 سالمه میگم چقدر 26 سالگی کم تجربه بودم!