2777
2789
عنوان

بچه ها بيايد خاطره از استاد و دانشگاه بگيد.سوتي ،عشق و عاشقي و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 25454 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😲

خیلی استرس زا بود اون لحظه😐

درو که باز کردم تا زمانی ک بخوام از پله ها برم بالا داشت نگام میکرد😐

رفتم بالای پله ها برگشتم دیدم باز داره نگام میکنه خیلی جدی😐😐😐😂😂

اه اعصابم خورد شد باز 😂

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂

ما یه استاد داشتیم امریکا درس خونده بود و خیلیم باحال بود پیربودا ، منو خیلی دوست داشت 

وقتی میومد سر کلاس اول میگف فلانی کجایی بیا این  جلو بشین 😂

امتحان و دادم اومدم بیرون از جلسه ده دیقه بعد یادم اومد اشتباه کردم رفتم گفتم میشه برگمو بدی فت بیا ولی صداشو در نیار 

آخر ترم پروژه هم با خودش داشتم بیست داد بهم تمام درسامم بیست داد که با خودش بودم 

روز آخرم خاستگاری کرد برا پسرش😂😂

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه ها من يه همكلاسي داشتم خيلييييي خوشگل بود چادري هم بود بعد يكي از استادامون خيلي به اين توجه ميكرد.بعد يكي دو ترم با يكي از پسراي دانشگاه دوست شد اين دختره و سال بعد ازدواج كردن.اين استادمونم وقتي فهميد كمترين نمره كلاسو داد به اين بيچاره در صورتي كه درسش خوب بود.اينجوري حرصشو خالي كرد😬

من کلاس تموم شد اومدیم بیرون گفتم این استاد فقط گوه میخوره فقققط یهو دیدم پشت سرمه داره میخنده گفتم استاد فقط نندازم اونم نامردی نکرد ننداخت اخر ترم هرکی دیگه بود مینداخت

اشک های سر شب تازه اولِ کاره !