2777
2789

اوليش خودم.استادمون قرار بود امتحان بگيره بعد روز قبلش با يه حال داغوني تو راهرو ديدمش گفت فلاني عموم فوت كرده به بچه ها بگو فردا كنسله.منم بي اختيار گفتم خوب خدارو شكر🙈🙈يعنيي شبيه ميگ ميگ در رفتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر کلا زبان زبان استاد حضور غیاب میکرد،اسممو که خوند سرم پایین بود داشتم تمرین چک میکردم بجا یس گفتم بله.استاده گف خانم بله چیه میگی!؟

گفتم خو حالا یسسسس😁

انگاااار نه انگار استادی هست و کلاسی و پر از دانشجو پسر و دختری😁

یه دوستی من داشتم اهل یه شهری بود که شدید لهجه داشت موقع صحبت کردن اتفاقا" خیلی هم با مزه حرف می زد بعد ما یه استادی داشتیم خیلی سه به سر دوستم می زاشت یه آقای میانسالی بود دوستم فکر میکرد استاده عاشقش شده  بعد یه روز تو راهرو اتفاقی استاد رو دیدیم بهش سلام دادیم برگشت به دوستم گفت خانم فلانی اوضاع احوال خوبه دوستم در جوابش گفت ببین استاد من نامزد دارم دست از سرم بردار وااای یعنی من اون لحظه آرزو میکردم چشمام رو ببندم و خودمو از پنجره بندازم پایین بیچاره استاد انگار بهش برق وصل شد از تعجب

داشتم جلو در ورودی داخل محوطه مقنعمو درست میکردم یعنی دراوردم موهامو بستم دوباره سرم کردم😐 بعد درمون ازین شیشه های رفلکس بود اصلا نتونستم ببینم ک استادمون دقیقا اون پشته از اول تا اخرشو زل زده بود یهو که وارد شدم چشم تو چشم شدیم باهم😐

من هیچ 😐 من خجالت😐

ازون به بعدم همش منو ک میدید با یه لبخند ملیح زل میزد تو صورتم خیلی شرایط بدی بود😐 

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂

ما يه كلاس عمومي داشتيم ك استادش بنده خدا خيلي ساده بود گفت جلسه بعد شما سه تا حق ندارين بشينين عقب بياين رديف جلو ما هم جلسه بعد نشستيم رديف جلو بعد استاد اومد صندليش و گذاشت رو سكو دقيقا وسط داشت درس ميداد يهو ديدم دوستم كبود شده هعي گفتم چي شده اشاره كرد ب خشتك استاد استادمون خشتك شلوارش ٥سانت اينا پاره بود قشنگ مخلفاتش پيدا بود منم خندم گرفت بعد هعي از دوستم ميپرسيد براي چي ميخندي بعد كلاس فهميده بود اخر هممون و اون ترم انداخت🥴

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍