سلام دوستان، خودم کارمند بانک هستم و همسرم هم کارمند یه سازمان دولتی سطح بالا هستن ، و از نظر امکانات مالی و رفاهی مشکل خاصی ندارم و از زندگیم و شرایطمون راضی هستم، شغل دوم هم داریم ولی گاهی به خاطر بچه هام به این فکر می کنم که به یه کشور پیشرفته مهاجرت کنیم، در صورتی که می دونم اونجا نمی تونم این شغل و این شان اجتماعی رو داشته باشم، شما اگه این شرایط رو داشتین به مهاجرت فکر می کردین؟
من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرقی نداره.چون کامپیوتریه و انسان توش دخیل نیس عادلانه تره به سلامتی و دل خوش برای فاند میشه بدون ...
اره فاند راحتتره ولی کاری سختتره و بهتره با وکیل در ارتباط بود،یه سال فرصت هس برا پیدا کردن کار و اقامت که ۹۹ درصد موفقیت امیز بوده اره راحته بوده برا اشناها که رفتن
نه اصلا.تقریبا تو این شرایطیم و اصلا به فکر مهاجرت نیستیم من دانشجوی رشته ایم که بازار کارش بد نیست و همسرمم شغلش ازاده و درامدش واسه سر کردن زندگی اوکیه یه مدت شوهرم میگفت که انقد تو گوشش خوندم از وطنو اینا که بیخیال شد خداروشکر😆
لطفا بیشتر بگین از مشکلات اینجا و اونجا، کدوم کشور بودین؟؟
ببین کدوم شهرش مهم نیست غربی غربته این که یه بچه رو ورداری از پیش عشق بدر و مادر بزرگ و خاله ببری دلش تنگ میشه اینقدر غصه میخوره من اونجا که بودم یه روزای پسرم میگفت من مهمونی میخوام میگفتم خوب میبرمت فلان مال بازی میگفت نه من میخوام برم مهمونی و با هیچی راضی نمیشد
دقیقا همینه عزیزم، من الان در یک بانک دولتی مشغولم و پست و سمت هم دارم، شرایطم طوری نیست که دیگه بتو ...
پس بچسب به همین موقعیت مهاجرت مال کسایی هست که اینجا هیچی نیستند کار ندارن موقعیت ندارن خوب میرن اونجا م همینند واز صفر شروع میکنند ولی شوما باید خراب کنی از نو بسازی