سلام دوستان، خودم کارمند بانک هستم و همسرم هم کارمند یه سازمان دولتی سطح بالا هستن ، و از نظر امکانات مالی و رفاهی مشکل خاصی ندارم و از زندگیم و شرایطمون راضی هستم، شغل دوم هم داریم ولی گاهی به خاطر بچه هام به این فکر می کنم که به یه کشور پیشرفته مهاجرت کنیم، در صورتی که می دونم اونجا نمی تونم این شغل و این شان اجتماعی رو داشته باشم، شما اگه این شرایط رو داشتین به مهاجرت فکر می کردین؟
من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
منم هم خودم شاغلم اینجا هم همسرم کار دولتی داره ولی از شرایط راضی نیستیم.دوست دارم برای کانادا اقدام کنم ولی میترسم بریم اونجا شوهرم نتونه کار خوب پیدا کنه چون زبانش هم خوب نیست.
ماهم 18ماه طول کشید برای اسکیل ورکر ،فقط هم رشته منو دوتا ایالت قبول میکردن .درنهایت هم گفتن نه .آفیسر یکسری ایراداتی گرفته بود که قبلش اصلا نگفته بود وبه من گفتن چون اوضاع ایران ناجوره همتون میخواین بیاین اینجا.درحالیکه من امتیازم 75 بود. واقعا ناراحت کننده بود.
کجا رفتع ؟چرا پشیمونه؟به نظر من بستگی به خود شخص داره اگه خیلی احساساتی و وابسته به بابا و مامان باشه به درد نمیخوره رفتن ،برادر شوهرمن وابسته اس به مامانش
اگه بریم مطمعنم که سطح زندگیمون پایین تر میتد که بالاتر نمی ره ولی ایا بعدا پشیمکون نمیشم که چرا برا ...
بنظرم بچه ها وقتی به یه سنی رسیدن خودشون برای خودشون تصنیم بگیرند چرا ما زندگیمونو تغییر بدیم تازه تغییری هم که مطمئن به مثبت بودنش نیستیم مهاجرت در ابتدا خیلی از نظر روحی به بچه ها اسیب میزنه خودم این تجر به رو داشتم پسرم دو سالش بود رفتم ۷ سالش بود بر گشتم ولی هنوز عواقب این رفتنو میبینم توش بعدم بنظرم مهاجرت فقط شکل مشکلات و عوض میکنه