2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 148 پست
من فعلا دارم کار میکنم با فاند شوهرم میریم ایسون زبانش خوبه ولی آزمون نداده هنو میده به زودی،۸ لازم ...

ما باید آیتلس هفت بگیریم که سخته به جاش pte امتحان میدیم راحتتره

وکیل گرفتید یا چی؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم خودم شاغلم اینجا هم همسرم کار دولتی داره ولی از شرایط راضی نیستیم.دوست دارم برای کانادا اقدام کنم ولی میترسم بریم اونجا شوهرم نتونه کار خوب پیدا کنه چون زبانش هم خوب نیست.

اسکیل ورکر چجوری ویزا گرفتین؟؟سخت نبود؟؟من شنیدم خیلی اذیت میکنن تو استرالیا نژادپرستن

ماهم 18ماه طول کشید برای اسکیل ورکر ،فقط هم رشته منو دوتا ایالت قبول میکردن .درنهایت هم گفتن نه .آفیسر یکسری ایراداتی گرفته بود که قبلش اصلا نگفته بود وبه من گفتن چون اوضاع ایران ناجوره همتون میخواین بیاین اینجا.درحالیکه من امتیازم 75 بود. واقعا ناراحت کننده بود.

برادر من رفته پشیمونه بااینکه اونجا استاد دانشگاس 

کجا رفتع ؟چرا پشیمونه؟به نظر من بستگی به خود شخص داره اگه خیلی احساساتی و وابسته به بابا و مامان باشه به درد نمیخوره رفتن ،برادر شوهرمن وابسته اس به مامانش 

من فعلا دارم کار میکنم با فاند شوهرم میریم ایسون زبانش خوبه ولی آزمون نداده هنو میده به زودی،۸ لازم ...

برای منم نمره 6.5 کافیه

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
منم هم خودم شاغلم اینجا هم همسرم کار دولتی داره ولی از شرایط راضی نیستیم.دوست دارم برای کانادا اقدام ...

دغدغه اصلی همه هممون همون شغلله

ما باید آیتلس هفت بگیریم که سخته به جاش pte امتحان میدیم راحتتره وکیل گرفتید یا چی؟

نه خودمون داریم کارامونو میکنیم دوستای شوهرم همشون خودشون کاراشونو کردن و رفتن  اینجوری بهتره ادم خیلی چیزا یاد میگیره،pte میگن برا کار بهتره 

کجا رفتع ؟چرا پشیمونه؟به نظر من بستگی به خود شخص داره اگه خیلی احساساتی و وابسته به بابا و مامان باش ...

ایتالیاس

نه خودشانقدر که دوست داره میگه باعث پیشرفته ولی زن وبچش میگن غریبیم حوصلمون سرمیره وازاین حرفا

اگه بریم مطمعنم که سطح زندگیمون پایین تر میتد که بالاتر نمی ره ولی ایا بعدا پشیمکون نمیشم که چرا برا ...

بنظرم بچه ها وقتی به یه سنی رسیدن خودشون برای خودشون تصنیم بگیرند چرا ما زندگیمونو  تغییر بدیم تازه تغییری هم که مطمئن به مثبت بودنش نیستیم مهاجرت در ابتدا خیلی از نظر روحی به بچه ها اسیب میزنه خودم این تجر به رو داشتم پسرم دو سالش بود رفتم ۷ سالش بود بر گشتم ولی هنوز عواقب این رفتنو میبینم توش بعدم بنظرم مهاجرت فقط شکل مشکلات و عوض میکنه

بنظرم بچه ها وقتی به یه سنی رسیدن خودشون برای خودشون تصنیم بگیرند چرا ما زندگیمونو  تغییر بدیم ...

لطفا بیشتر بگین از مشکلات اینجا و اونجا، کدوم کشور بودین؟؟

بفرما عزیزم

شرمنده ميپرسم پاداش اخر سال كارمنداي بانك 10 تومن يا 20?

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍