2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 148 پست
نه خودمون داریم کارامونو میکنیم دوستای شوهرم همشون خودشون کاراشونو کردن و رفتن  اینجوری بهتره ا ...

فرقی نداره.چون کامپیوتریه و انسان توش دخیل نیس عادلانه تره

به سلامتی و دل خوش

برای فاند میشه بدون وکیل رفت ولی اسکیل ریزه کاریای حقوقی بیشتری داره

بعد از فاند راحت میشه پی آر گرفت؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بریم مطمعنم که سطح زندگیمون پایین تر میتد که بالاتر نمی ره ولی ایا بعدا پشیمکون نمیشم که چرا برا ...

سطح زندگی اولش اره پایینتر میاد ولی بعدش اینطوری نخواهد بود بخوای نتیجه بگیری باید صبر کنی ،من باشم بخاطر بچه نمیرم ولی بخاطر خودم میرم 

برای رشته معماری چطوره استرالیا؟شما اطلاعات دارین؟

معمولا هرماه یک سری رشته های جدید با شهرهای متفاوت توی سایتشون اعلام میکنن. وای میل فرستاده میشه مدارک آپلود میشه .هزینه رجیتسری هم میگیرن.

منم با یه وکیل مشورت کردم گفت چون اینجا کارمند بانک هستی توصیه می کنم که به مهاجرت فکر نکنی

من یه کارمند بانک سراغ دارم رفته کانادا صندوقدار یه مارکت شده این خوبه بنظرت؟ توروخدا تو کشورت با شغلت شان اجتماعی داری ولی اونجا صد پله عقب میری

فرقی نداره.چون کامپیوتریه و انسان توش دخیل نیس عادلانه تره به سلامتی و دل خوش برای فاند میشه بدون ...

اره فاند راحتتره ولی کاری سختتره و بهتره با وکیل در ارتباط بود،یه سال فرصت هس برا پیدا کردن کار و اقامت که ۹۹ درصد موفقیت امیز بوده اره راحته بوده برا اشناها که رفتن

من یه کارمند بانک سراغ دارم رفته کانادا صندوقدار یه مارکت شده این خوبه بنظرت؟ توروخدا تو کشورت با شغ ...

دقیقا همینه عزیزم، من الان در یک بانک دولتی مشغولم و پست و سمت هم دارم، شرایطم طوری نیست که دیگه بتونم در کشور دیگه ای بدستشون بیارم.. 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
من فعلا دارم کار میکنم با فاند شوهرم میریم ایسون زبانش خوبه ولی آزمون نداده هنو میده به زودی،۸ لازم ...

بستگی به نوع ایالت داره که چه نمره ای رو قبول کنه .برای من نوشته بودن کلا 7 که من گرفتم .اما بعدش گفتن نباید هیچکدوم کمتراز 6 باشه به تنهایی.

بستگی به نوع ایالت داره که چه نمره ای رو قبول کنه .برای من نوشته بودن کلا 7 که من گرفتم .اما بعدش گف ...

چه خوب که این خان رو هم گذروندی ، 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

نه اصلا.تقریبا تو این شرایطیم و اصلا به فکر مهاجرت نیستیم من دانشجوی رشته ایم که بازار کارش بد نیست و همسرمم شغلش ازاده و درامدش واسه سر کردن زندگی اوکیه یه مدت شوهرم میگفت که انقد تو گوشش خوندم از وطنو اینا که بیخیال شد خداروشکر😆

لطفا بیشتر بگین از مشکلات اینجا و اونجا، کدوم کشور بودین؟؟

ببین کدوم شهرش مهم نیست غربی غربته این که یه بچه رو ورداری از پیش عشق بدر و مادر بزرگ و خاله ببری دلش تنگ میشه اینقدر غصه میخوره من اونجا که بودم یه روزای پسرم میگفت من مهمونی میخوام میگفتم خوب میبرمت فلان مال بازی میگفت نه من میخوام برم مهمونی و با هیچی راضی نمیشد

اره فاند راحتتره ولی کاری سختتره و بهتره با وکیل در ارتباط بود،یه سال فرصت هس برا پیدا کردن کار و اق ...

هزینه تحصیلی چقدره؟

ما برای اسکیل باید حدود 30 هزارتا بذاریم کنار

به نظرت تحصیلی به صرفه تره؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
دقیقا همینه عزیزم، من الان در یک بانک دولتی مشغولم و پست و سمت هم دارم، شرایطم طوری نیست که دیگه بتو ...

پس بچسب به همین موقعیت مهاجرت مال کسایی هست که اینجا هیچی نیستند کار ندارن موقعیت ندارن خوب میرن اونجا م همینند واز صفر شروع میکنند ولی شوما باید خراب کنی از نو بسازی