2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  کاری  گفتن دو هفته دیگه بریم پاسپورتامونو بگیریم

چه جالب

من اروپا به جر جاب سیکر آلمان تا حالا کاری ندیده بودم این چند سال اخیر

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
هزینه تحصیلی چقدره؟ ما برای اسکیل باید حدود 30 هزارتا بذاریم کنار به نظرت تحصیلی به صرفه تره؟

ما هم حدودا ۳۰ هزارتا داریم البته میشد بیشتر هم برد ولی نخواستیم به اموال دست بزنیم همون نقدینگی رو در نظر گرفتیم آزاد کردن مدرک و بیمه تو کشور استرالیا و...هم ۸۰ میلیون میشه خرجای قبل رفتن 

عزیزم همین الان من و نامزدم این شرایط ایران داریم هر دو موقعیت اجتماعی خوبی داریم

اقامت یه کشور دیگه رو گرفتیم البته اون قبل از من گرفت مال من در حال  طی کردن مراحل اخرش هست

درست که اونا دیگه مثل ایران از القاب و مزایا دیگه نمیشه داشته باشیم 

شاید هیچ وقت توی به کشور دیگه پست مدیریت نداشته باشه 

ولی مزیت ها خیلی بیشتر از پست و مقاوم و القاب در اینجا هست

مثال بزنم یه خونه 70 متری در شمال تهران دوست داری یا یه خونه 300 متری در جزیره هنگام

خوب معلوم دیگه همه اونجایی رو انتخاب می کنند که امکانات رفاهی بشتری داشته باشه :) 

ما هم حدودا ۳۰ هزارتا داریم البته میشد بیشتر هم برد ولی نخواستیم به اموال دست بزنیم همون نقدینگی رو ...

آره

ما هم دقیقا

بقیشو میذاریم ایران باشه

راستی عروسی کردی؟من موندم با جهیزیم چکار کنم. حیفه😢فریت کنم؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش