2777
2789
عنوان

راهکار بهم بدین تا رفتن به خونه خواهر شوهر رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 100 پست
شرعیشم وقتی کسی ازدواج می‌کنه و عروس یه خانواده میشه رابطه خویشاوندی سببی ایجاد میشه و از اون به بعد ...

عزیزم صله رحم اسمش مشخصه من پرسیدم ک میگم یعنی افرادی ک از یک رحم باشن ب سبب و نسب کاری ندارم😊

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرفای منو بد متوجه میشین بعضیاتون... من نگفتم شوهرم قطع رابطه کنه...گفتم خودم رفت و آمد نکنم هم ...

بنده خدا شوهرتم از شما قطع رابطه با خانوادتون رو نخواسته فقط خواسته شما خودتون بهشون سر بزنین تنها

به نظرم یکم لوسین این حرف نتیجش قطع رابطه نیست شما میتونین خیلی آروم علت دور اومدنت ن رو توضیح بدین و بگین از حرفشون ناراحت شدین بدون توضیح اضافه

فقط نگفت دیر اومدی، گفت آدم فقط واسه ناهار جایی نمیره!!!!! بعدشم من یه اخلاق خ بدی دارم اون لحظه لا ...

عزیزم بیخودی ناراحت شدی چرا سر چیزای بیخودی زندگی رو بکام خودتون زهر میکنین

والا منم بدم میاد مهمون موقعی ک سفره پهنه برسه میگم این سلام سفره س.بی احترامیه ب صابخونه ک دیر برسی 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

خوب شایدهمسرت هم بگه من نمیام خونه پدرت خودت تنها برو باهات کاری ندارم . انتظاراین حرف درمقابل حرفت بعید نیست. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
چقدر زاویه دید آدما فرق داره. مادرشوهر منم میگه زودتر بیایید نه اینکه شام بخورید و برید. من همش فکر ...

خب ما ظهر جمعه اونجا بودیم ، دیر رفتیم ولی به جاش بعد از ظهر محفل کردیم ، تا سرشب اونجا بودیم...این دیدن کردن به حساب نمیاد؟؟؟؟

اینا بهونه س، تازه با لحن بدی هم گفت

عزیزم بنظرم سر این حرف به همین راحتی اسم قطع رابطه نیار و هیچوقت نگو شوهرم تنها بره چون خودت آسیب میبینی.منم از این بی حرمتی ها دیدم مثلا مادزشوهرم سر سفره تو خونش به همه بشقاب گذاشت غذا بخورن بمن نذاشت! یا خیلی رفتارا و حرفای بدتر از این.

ولی بخوام بگم شوهرم تنها بره بدتر حرص میخورم که اون چند ساعتی که بدون من اونجاست چی شد؟؟

بنظرم رفتاراشون رو ببین اگه اذیت شدی به وقتش تلافی کن ولی قطع رابطه اصلا

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
خب ما ظهر جمعه اونجا بودیم ، دیر رفتیم ولی به جاش بعد از ظهر محفل کردیم ، تا سرشب اونجا بودیم...این ...

لحن رو خودتون میدونید ولی نرفتن راهش نیست

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خوب شایدهمسرت هم بگه من نمیام خونه پدرت خودت تنها برو باهات کاری ندارم . انتظاراین حرف درمقابل حرفت ...

پدر مادرم خیلی به شوهرم محبت میکنن خیلی.  از من هم بیشتر تحویلش میگیرن...اینو هم تو دعوا به شوهرم گفتم ...گفتم من به خاطذ اینکه میام خونتون همش حرف و حدیث میشنوم ، میخوام قطع رابطه کنم. تو چرا ؟ تو چه دلیلی داری برا کارت؟ 

ادم‌ناراحت میشه خب منم چندبار مادرشوهرمپ دعوت کردم موند لحظه ی اومدن شوهرم اومد خونمون گفتم حداقل بیابشین یه چایی بخور ادم که فقط برای غذاخوردن نمیاد گفتم بخاطر پسرت میای نه من وگرنه یکم زودتر میومدی شوهرمم حرفموتایید کردباز دعوت کردم این کارو کرد دیگه دعوتش نکردم یه چندمدت خبری ازدعوت نشد منم خونشون دیر رفتم فهمیدن کارشون تلافی میشه یکم بهترشدن

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پدر مادرم خیلی به شوهرم محبت میکنن خیلی.  از من هم بیشتر تحویلش میگیرن...اینو هم تو دعوا به شوه ...

عزیزم اگه شوهرت جوابشونو میده ب موقع و پشتته برو حتما.. اگرم نیست بگو میام ولی کسی حرفی زد شما باید جواب بدی کامل ک منم دلم گرم بشه به زندگیم..فقط بخاطر تو میام.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
عزیزم بیخودی ناراحت شدی چرا سر چیزای بیخودی زندگی رو بکام خودتون زهر میکنین والا منم بدم میاد مهمون ...

عزیزم نباید از مهمونت توقع کارکردن داشته باشید من حتی کارهای شخصی مهمونام هم انجام میدم که کسی توی خونه من احساس ناراحتی نکنه این کار باعث می شود بازم دوست داشته باشند خونه من بیان

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
خب  من برم خونش طرف چه طوری به رفتار بدش پی ببره؟؟؟؟ من اجازه نمیدم هر طور دلش میخواد باهام رف ...

اجازه نده. با حرف زدن. با بیان ناراحتی. اینجوری نه تنها متوجه نمیشن دلیل قهرت چیه بلکه بلانسبت انگار خوددرگیری داری!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!