2777
2789
عنوان

راهکار بهم بدین تا رفتن به خونه خواهر شوهر رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 100 پست

فقط میتونم اینو بگم نزار شوهرت تنها بره خونه خواهرش.همین.تنهاااا نه. اگه تنها یره لرای خواهرش مهم نیس دیگه تو نذفتی میگه داداشم اومد

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال میدم ازین ناراحت بودن که زودتر نرفتم برا کمک...دیگه اینطوری عقده گشایی کردن بعد که اومدیم خو ...

شوهرت قطع رابطه قبول نمیکنه. من دیگه خسته شدم شوهرم هروقهروقت میخواد بره بره من هفته یکبارمیرم اینم به زور. اخه عادتشون داده بودم هرشب هرشب برم. نمیرفتمم زنگ میزدن چرا نیومدی

سکوت
خودش اون روز بهم حق داد که ناراحت شم ولی شدیدا مخاف قطع رابطه س

عزیزم اینقدر سخت نگیر  

اگه دعوت کرد برو  اتفاقا  بازم دیر برو  تا بدونه حرفش  روی شما تاثیر نداشته 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
وا به خاطر همین حرف که چرا دیر اومدی ؟؟؟!!! همون موقع جواب میدادی بهش چرا زندگیت و اعصابت رو بهم می ...

فقط نگفت دیر اومدی، گفت آدم فقط واسه ناهار جایی نمیره!!!!!

بعدشم من یه اخلاق خ بدی دارم اون لحظه لال میشم، ولی بعدش خودخوری میکنم

یعنی بخاطر این ی حرف قطع رابطه کنیییی؟حتما ی دکتر برو   

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

فقط اینو میدونم مشکلت حاد نیس تعطیلاتو به خودت و شوهرت زهر نکن لطفا.یه سر خونه خواهر شوهرت برو تا شوهرتم با رغبت بیاد خونه مامانتون.اینجوری بخای لج کنی فقط اعصاب خوردیه.حالا در سال یبار دوبارم بشه برین خونه خواهر شوهرت چه اشکالی داره بخاطر شوهرت اینکارو کن.حالا متلکم گفت خب بدرک تموم شد رفت

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

اگه مذهبی هستین قطع صله رحم نکن

چرا من انتظار دارم مذهبیا مهربونتر باشن؟😊

بعدم میخوای بری خونشون یجوری برو که سر سفره برسی

دیگه سال بعد دعوتت نمیکنه😁

همه جا ازین حرف وحدیثا هست

زود برو ولی کار نکن سرسنگین بشین بازور که نمیتونه بلندت کنه بذار بفهمه مهمون برای کار کردن نمیاد!!!!! 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

به نظرم خیلی سخت میگیری وحساسی گلم بی خیال ارزششو ندارن که به خاطرش اینقدر با شوهرت بحث کنی وخودت و اذیت کنی من بودم میرفتم عین خیالمم نبود😁

خدایا شکرت برای همه چیز😘
چقدر حساسی چیزی نگفته که درضمن حرفش حق بوده شمام بجای بهانه تراشی باید علتشو توضیح میدادی و بیخودی ...

تو موقعیتش نیستی .‌‌قضاوت نکن

آدم آخه به مهمون میگه واسه ناهار اومدی؟!!!!!

خب حق داره. قطع رابطه بخاطر چنین موضوعی جالب نیست.

ضمن اینکه چرا فکر میکنین فقط پدر و مادر شما حساسن و بقیه نیستن؟ پدر مادر شما از دیدن رابطه شکراب شما غصه میخورن ولی خانواده شوهر از دیدن خراب بودن زندگی پسرشون لذت میبرن؟

خواهشا یه سوزن به خودتون بزنین یه جوالدوز به بقیه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!