2777
2789
اونكه داشت منو ميخورد، تازه ميگفت جوابتو نميدم، البته منم بهش گفتم بي تربيت

بچه های قدیمی اینجا باحال تر بودن. تاپیک چند سال پیش گاهی میخونم همچین با صبر حوصله جواب هم میدن حالا همش شده دعوا بحث و جدل ومسخره کردن

دوستان عزیزم من خانم سعیدی ام
اونكه داشت منو ميخورد، تازه ميگفت جوابتو نميدم، البته منم بهش گفتم بي تربيت

بازم هرجا ديدي غلط بگير منم هميشه ميگيرم، شايد اون لحظه ناراحت شن ولي ديگه عوضش يادشون ميمونه املاي كلمات رو درست بنويسن، اخه واقعا زشته ، اينجا ياد بگيرن بهتره تا تو جامعه

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های قدیمی اینجا باحال تر بودن. تاپیک چند سال پیش گاهی میخونم همچین با صبر حوصله جواب هم میدن حال ...

اره ماها خیلی خوب بودیم اونوقتا😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره ماها خیلی خوب بودیم اونوقتا😂

هههههه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
البتا، راستشو بخوای، ملا لغتی هم غلطه،سرچ کن،ببین درستش یه چیز دیگه ست

ملا لغتی اشتباه نیست، اونی که گفتند اصلش ملانقطی هست درسته ولی یک زبان زنده خودش رو به روز می کنه و کلمات و اصطلاحات جدید می سازه، ملا لغطی هم در رساندن معنی و هم در نگارش درسته، و اینی که استناد کنی که قبلأ نبوده اشتباهه

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
همين كلمه  ميزارن، بزار  بايد بنويسن  ميذارن، بذار.

دقیقا!

گزاردن و گذاردن، ۲ فعل کاملا متضاده. 

گزاردن به معنای به جا آوردنه؛ مثل نمازگزار، یعنی کسی که نماز رو به جا آورد.

و گذارن به معنای قرار دادنه، مثل پایه گذار، یعنی کسی که پایه ی کاری رو در جائی قرار گذاشت.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
بچه های قدیمی اینجا باحال تر بودن. تاپیک چند سال پیش گاهی میخونم همچین با صبر حوصله جواب هم میدن حال ...

چیزی که من میبینم که خیلی تو سایت شایع شده،دخترهای خیلی کم سن و سالی هستش که زیر بیست سال،ازدواج کردن و بچه هم دارند

یعنی دخترهایی که هنوز به اندازه کافی بزرگ نشدن و احتمالا هنوز دیپلم هم ندارن،وارد مسائل زناشویی و زایمان و سر و کله زدن با خانواده شوهر و .... شدن. و به نظرم این موضوع کاملا تو سطح تاپیکهایی که زده میشه و جر و  بحثهایی که میشه،مشخصه .

من اينو زياد ديدم: از منم اينطوريه، يا اين شكليه. به جاى اينكه بنويسن واسه منم... براى منم...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چیزی که من میبینم که خیلی تو سایت شایع شده،دخترهای خیلی کم سن و سالی هستش که زیر بیست سال،ازدواج کرد ...

اره میگه مثلا شوهرم این گفت اون یکی میگه بزن لهش کن. خوب فردا زندگی طرف میپاشه که😕

دوستان عزیزم من خانم سعیدی ام
ملا لغتی اشتباه نیست، اونی که گفتند اصلش ملانقطی هست درسته ولی یک زبان زنده خودش رو به روز می کنه و ...

یکی نبود از لغط من ایراد بگیره  

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
چیزی که من میبینم که خیلی تو سایت شایع شده،دخترهای خیلی کم سن و سالی هستش که زیر بیست سال،ازدواج کرد ...

و همشونم ميگن بهترين كارو كردن🤔 عجيب مقاومت ميكنن

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
ملا لغتی اشتباه نیست، اونی که گفتند اصلش ملانقطی هست درسته ولی یک زبان زنده خودش رو به روز می کنه و ...

ملا لغتی رو تو هیچ فرهنگ عامه و لغتنامه ای ندیدم.

درستش ملا نُقَطیه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران