بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصليتش مال كجاس؟ چون خيليا روشون ميمونه اصطلاحات شهر خودشون
چند نسلش که میدونم تهران بودن و کاملا بی لهجه
اماااا فککنم تاثیر دوستای اطرافش باشن که از شهرهای دیگه هستن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اونكه داشت منو ميخورد، تازه ميگفت جوابتو نميدم، البته منم بهش گفتم بي تربيت
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم به اون خانوم گفتم كه خيلي زشته شما نسل جوانين و كاملا از مشخصاتم اشراف داشتين كه اهل اينجا نيستم
بخاطر اشتباه شما كار من عقب افتاده دقتتونو بيشتر كنين
بهم گفت خيلي خب ميدونيم باكلاسي😐😐😐😐😐😐
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
البتا، راستشو بخوای، ملا لغتی هم غلطه،سرچ کن،ببین درستش یه چیز دیگه ست
اونو ديگه نميدونم درستش چيه،،،، ملالغتي رو اون بمن گفت
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خيلي😐تازه به خربزه هم ميگفتن خيار🤦🏼♀️ يكي از شاگرداشو فرستادم خيار بخره برام خربزه اورد😐😁گفتم ...
وای چه بامزه ان🤣🤣🤣
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اونو ديگه نميدونم درستش چيه،،،، ملالغتي رو اون بمن گفت
همون دفعه بعدی گفت بگو اونم درست بنویس تازه😂😂
میذارم درسته، که عامیانه ی میگذارم هست. لطفا رعایت شه.
همين كلمه ميزارن، بزار بايد بنويسن ميذارن، بذار.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel