2777
2789
😂😂😂اره ولي با اين مدل صحبت كزدن زندگي تو شهراي غريبه خيلي مشكل ميشه😁 من ي مدت كرمان زندگي كردم ...

اره راست میگی

من خیلیییی دوست شمالی دارم خیلی ها

کم و بیش  این چیزاشون حل شده برام

مثلا به برداشتن میگن بگیر

میگن اَبرومو گرفتم

کلا خیلی بامزه صحبت میکنن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معمولا دیدم اصفهانیا با لهجه مینویسن. خیلی عجیبه ادم لهجشو بنویسه ها من فقط تو نی نی سایت دیدم‌ا ...

مثلا خودشون رو 

میگن

خودشونا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
گل گفتی. از در بندگی و بنده نوازی مرغْ هوا را نصیب، ماهی، دریا مرغِ هوارا نصیبِ ماهیِ دریا ...

بعضى گوشيا اِعراب گذارى ندارن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

يه چيز ديگم اينجا زياد ميبينم، ميگن زنگش زدم ، 🤔 زنگ بهش زدم يا بهش زنگ زدم درسته دوستان

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
من مادر شوهرم غذا رو میزنه😆😆

با چي ميزنه؟😉

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
هر چی کرمانی دیدم موقع خداحافظی حالا تو هر مکانی باشن میگن منزل خودتونه😀😀😀

سيرجان بودم من 

همسرم بهشون گفت فردا ساعت چهار بيايد سالن 

فردا رفت سالن ديد كسي نيس😂

پس فردا ك ديدشون گفت چرا نبوديد 

گفت بخاطر اينكه خودتون گفتين فردا!!!

تازه فهميديم اينا به فردا ميگن صبح 

و پس فردا رو ميگن فردا😂😂😂

ي دفعم مدير اموزشگاه ب من گفت صبح ساعت چهار بيا 

گفتم وا من نميتونم چهارصبح اينجا باشم😐😂گفت بچه اينجا نيستي!منظورم فرداست😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
يه چيز ديگم اينجا زياد ميبينم، ميگن زنگش زدم ، 🤔 زنگ بهش زدم يا بهش زنگ زدم درسته دوستان

یکی از اشناهام هست میگه هستی زنگت بزنم😐تهرانیم هست

دعوا نکنید همه چیو میپوشن(لباس،کفش،جوراب،چادر،روسری و .....)برای چادر و روسری سر کردن هم استفاده میشه

طلا رو میگن مثلا انگشتر دستت کن یا گوشواره گوشت کن یا گردنبند گردنت بنداز😁

این بود خلاصخ بحث

🌷
سيرجان بودم من  همسرم بهشون گفت فردا ساعت چهار بيايد سالن  فردا رفت سالن ديد كسي نيس😂 ...

وای چه سخت😂😂😂😂

تازه بعضیا که نمیگن چادر میزارن،میگن"چادر زدم" . این دیگه خیلی ناجوره

میذارم درسته، که عامیانه ی میگذارم هست.

لطفا رعایت شه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران