هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه بدونم ولي من حداقل تو استان خودمون نشنيدم پوشيدن براي طلا استفاده بشه
منم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من یکی از دوستام برای شمال هست میخواد بکه قیمه درست کردم میگه قیمه کردم خیلی بامزس
اون كاملا ب گويش خودش حرف زده😁فقط فعلشو فارسي كرده
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اون كاملا ب گويش خودش حرف زده😁فقط فعلشو فارسي كرده
من خوشم میاد شیرینه😍
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اونايي كه ميگن چادر ميزارن، من ياد چادر مسافرتي ميفتم، مثل اينكه تو جنگل چادر بزنن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آره منم تعجب میکنم یا به جای برای یا واسه میگن به مثلا دلم به داداشم سوخت اگر هم لهجه دارن ت ...
منم اينو امروز تو يه تاپيك ديدم، گفتم چرا نميگه دلم براي داداشم سوخت
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
😂😂😂اره ولي با اين مدل صحبت كزدن زندگي تو شهراي غريبه خيلي مشكل ميشه😁
من ي مدت كرمان زندگي كردم مردم تا اصطلاحاتشون رو ياد بگيرم😂
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اون بیشتر استعاره ست که باعث میشه این فعلها به کار بره، و طلا رو به سان لباسی تشبیه کردی که بر تن می ...
درسته
خیلی عجیبه ادم لهجشو بنویسه ها من فقط تو نی نی سایت دیدماینو .دقیقا کش دارررر و یه حروف اضافه هممیزارن.بعد طرف که داره میخونه بایه لهجه اصفهانی میخونه😆