گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم بیشتر از اونکه لهجه باشه،شاید ناشی از بی توجهی و و شاید هم کم سوادی باشه. و اگه اینطور باشه،واقعا برای این خانمهایی که موبایل و اینترنت دارند و باز هم روی بی توجهی و کم سوادی،پافشاری میکنند،متاسف میشم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
به نظرم بیشتر از اونکه لهجه باشه،شاید ناشی از بی توجهی و و شاید هم کم سوادی باشه. و اگه اینطور ...
نه ببین خیلی گویش ها رو وارد نگارش و املا کردن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
تو ماه رمضون ميگفتن روزه داري يعني روزه اي؟ خواب داري يعني خوابت مياد ندونستم يعني نميدونستم
روزه اي يعني روزه هستي؟😁به اختصار
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم
ببين گويش ها وقتي متفاوته افعال و استفادشون هم متفاوت ميشه
طبيعيه تا حدودي
من یکی از دوستام برای شمال هست میخواد بکه قیمه درست کردم میگه قیمه کردم
خیلی بامزس
مثلا شماليا ي عدشون نميگن دعوا افتادن ميگن دعوا گرفتن خودمم شماليم و از لفظ دعوا گرفتن هميشه ...
درستش دعوا كردن هست
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
به سلیقه ی شما ربطی نداره.دستور زبان فارسیه.😂 پس فعل طلا چیه؟
چه بدونم ولي من حداقل تو استان خودمون نشنيدم پوشيدن براي طلا استفاده بشه