2777
2789
عنوان

بچها خورشتم 😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 83 پست
الان میخاین شام بخورید؟ سیب زمینی درسته بنداز توش تا نمکشو بگیره

انداختم اره عزیزم شوهرم دیر میاد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من بنده خدا تو قنادیه  مناسبت ک میشه یا ۱۲میاد یا تا صب کار میکنن  الانم ک عید یه ماه شبکاره ولی میگه بخاطر گرونی خیلییی مشتریامون کمه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
سیب زمینی خوبه ولی بهتر از اون شکره😀امتحان کردم ک میگم اتفاقا خوشمزه ترشم میکنه😃

واقعا الان هم سیب زمینی انداختم هم ابلیمو هم نوشابه ریختم 😂🤦🏻‍♀️خدامیدونه چی میشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
واقعا الان هم سیب زمینی انداختم هم ابلیمو هم نوشابه ریختم 😂🤦🏻‍♀️خدامیدونه چی میشه 

ننن نریزی شکرااا اه اه من امتحان کردم ملس شده بود قرمه😂😂😂😂بد مزه وقتی کشیدی بخورید بگو ک نمک نزن اندازس تو برنجم نزنید

کار همسرت چیه ک انقد دیر میاد

ساندویچی داره طرفای صبح که مشتری نیست شب مشتری خوبه شکر خدا برای همین دیر میاد الان تاساعت دو میتونه مغازه باز باشه قبلا تادوازده بود اماکن گیرمیداد الان بخاطرعید تا دو مجازه

دلم برا شوهرت سوخت☹️☹️😂😂

ساندویچی داره طرفای صبح که مشتری نیست شب مشتری خوبه شکر خدا برای همین دیر میاد الان تاساعت دو میتونه ...

انشاالله ک رونق داشته باشع کارش

ننن نریزی شکرااا اه اه من امتحان کردم ملس شده بود قرمه😂😂😂😂بد مزه وقتی کشیدی بخورید بگو ک نمک نزن ...

تازه منتم میذاشتم از صبح که بااینهمه کاربرات قرمه سبزی پختم تازه استخونم انداختم روغنش زیاد بشه عشق کنه باهاش😂😂😂

تازه منتم میذاشتم از صبح که بااینهمه کاربرات قرمه سبزی پختم تازه استخونم انداختم روغنش زیاد بشه عشق ...

😂😂😂😂😂

اگه گف مطمعنی قرمه سبزیه اصلا به روی خودت نیار بگوهیچ وقت انقد مطمعن نبودم تو زندگیمون😎😂😂