shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان بچه ها تعبیر این خواب میدونید چیه 😯 135 بازدید | 22 پست یه مدت خواب میبینم همسرم با یه زن غریبه تو خونه هستن دارندخیانت میکنن بعد دوباره خواب خودمو میبینم که با یه مرد غریبه ام دیشب داشت میبوسید منو 😷😷😷چرا میبینم یعنی چی اخههههه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1397/12/20 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمیتا۸۹ عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 130 حاجت روا میشید هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 حاجت روا میشید 😄😄شوخی میکنی ؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
آرمیتا۸۹ عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 130 😄😄شوخی میکنی ؟ نه والا.. معنیش همینه ☺ هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 نه والا.. معنیش همینه ☺ خیانت یعنی حاجت روایی یعنی ؟🤔🤔 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
آرمیتا۸۹ عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 130 واقعا؟؟ بخدا. چرا باید الکی بگم!؟ هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 والا جفتمونم عین سیب زمینی هستیم چه خیانتی اخه 😄😅 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 بخدا. چرا باید الکی بگم!؟ یعنی میشه 😍😍😍😍😍 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
دلاراام عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 582 بخدا. چرا باید الکی بگم!؟ آخه منم خیلی از این خوابا میدیدم تا چند روزم حالم گرفته میشد
آرمیتا۸۹ عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 130 خیانت یعنی حاجت روایی یعنی ؟🤔🤔 دیگه همینه! مثلا اگه خواب ببینی پی.پی میکنی 😅 معنیش اینه که پول خرج میکنی. یا اگه خواب ببینی موهات زرد شده یعنی بیمار میشی هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست
کوثرجان عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2344 وای منم همیشه خواب میبینم که یه مرد دیگه منو دوست داره و همیشه زیرنظر داره منو و صحنه احساسی برقرار میشه.بخدانمیدونم علتش چیه😑😑😑 خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 آخه منم خیلی از این خوابا میدیدم تا چند روزم حالم گرفته میشد من دوماه دارم میبینم اصلا از خواب پا میشم حالم بده ، اخه بدبختی خودمم میبینم با مردای مختلف عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 وای منم همیشه خواب میبینم که یه مرد دیگه منو دوست داره و همیشه زیرنظر داره منو و صحنه احساسی برقرار ... اره دقیقا همش هم میدونم متاهلم تو خواب میگم من شوهر دارم ولی گوش نمیده 😣 عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏