2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سرم سوت میکشه از بعضیاتون 

کشورای دیگه به راحتی اینکارو میکنن به حدی عادیه اینکار که راجبش فیلم کمدی میسازن 

اونوقت اینجا میگن وای بچه ای که ۹ ماه بزرگش میکنی و بعدش همه ی هزینه هاشو تو میدی و تربیتش میکنی و شیرش میدی بچه ی شوهرت نبست 😕 وای

ایشالا خداکمکت کنه استارتر . اما دوستان جنین اهدایی دیگه چیه؟ اونم بچه خود ادم نمیشه درسته؟

نه از تخمک نه از اسپرم خودشون نیست فقط تو رحم زن رشد میکنه

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀

نمیخام از آشناباشه بعدامشکل میشه مراکز هم خیلی هزینه میبرن معلوم.نیست اسپرم سالمه یا ن .من خیلی تحقیق کردم اگ طرف نشناسمش مشکلی نیست شوهرمم دیگه راهی نداره ما مجبوریم از اهواز یا اصفهان باشه خوبه

بنظرم لااقل از کسی که میشناسی و میدونی آدم خوبیه‌ سالم قیافش خوبه بگیر

اتفاقا اینکار اشتباه محضه 

اصل اینکارا رو رو ناشناس بودنه طرفینه 

فردا اون اقا ادعای پدری میکنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خواهشا این کسایی که میان میگن فکر بعدشو کردی یا مساله شرعیشو و.... لابد طرف همه ی راها رو رفته و مساله شرعیشم پرسیده 

محض اطلاع :بعضی مراجع استفاده از این مورد رو مشکل نمیدونن .

ببخشی استارتر 😍 تاپیک امید زندگی ۲ رو بخون جواب سوالات اونجا هست

الهی مرا  آن ده که آن به 
ادم یه بچه به فرزندی بگیره ارزشش هم بیشتره به یه ادم محبت و خونواده و امکانات میده شایدم دو سه تا ...

اینقدر سخت میگیرن خواهر دور از جون به غلط کردن میندازن آدمو

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
نمیخام از آشناباشه بعدامشکل میشه مراکز هم خیلی هزینه میبرن معلوم.نیست اسپرم سالمه یا ن .من خیلی تحقی ...

اتفاقا اینجوری اسپرم پیدا کردن خطرش بیشتره

از کجا میدونی ناقل چه بیماریهاییه 

بچه ها چرا می گین اون جور بچه شوهرت نیست. الان خیلی ها تخمک می, گیرن از زنای دیگه. خوب الان اون خانم هام بگن این بچه ما نیست. 

خوب این خانم شاید بخواد بچه خودش را داشته باشه. چه اشکالی داره الان که مشکل شرعیش هم حل می, کنن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت.